Le-am cumparat de la kaufland sunt resapate,mai tarziu o sa ma duc jos sa vad ce marca sunt,am platit undeva la 560 ron toate patru.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Daca am pe masina cauciucuri 195/65 R15 si in talon scrie 185/65 R15, exista riscul ca atunci cand ma opreste politia sa-mi ia talonul?
In caz ca ti le-ai cumparat si nu le-ai primit gratis, nu inteleg de ce ai vrut sa-ti faci masina mai barca decat e si cu 185.
Originally posted by cosmin83 View PostLe-am cumparat de la kaufland sunt resapate,mai tarziu o sa ma duc jos sa vad ce marca sunt,am platit undeva la 560 ron toate patru.
Comment
-
Cosmine chiar glumeam cu un amic ce teapa isi ia lumea cu resapatele alea de la kaufland. Au profil frumos , scrie mare Made in Germany pe ele , dar cand iei unul in mana simti diferenta... is grele parca au sarmele din plumb.
Cat plumb a intrat pe jante daca stii?
Acum vezi made in germany pe toate prostiile... marketing...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View PostLe-am cumparat de la kaufland sunt resapate,mai tarziu o sa ma duc jos sa vad ce marca sunt,am platit undeva la 560 ron toate patru.
Sa nu mai zic ca daca cautam atent, ceea ce am facut la primul search pe google, gaseam Debica Frigo 2 la 180 lei buc.
Comment
-
Masina 1 - Vara Toamna si Inceputul Iernii Yokohama Geolander; Iarna mai pe la Mijloc si la sfarsit Nokian;
Masina 2 -Vara Fulda, Iarna Sava Eskimo;
Masina 3 Vara Debica (echiparea de fabrica si cred ca-i ultimul sezon); Iarna o percehe de KUmho si una de Conti Winnter.
Comment
-
Nu e vorba de buget,cauciucurile le-am cumparat pentru ca masina sta in parcare,fac un drum la tara o data pe luna vorba de 40 km,de ce sa dau bani pe cauciucuri scumpe si nu le folosesc,eu le-am luat ca sa fiu in regula,da vara imi iau cauciucuri scumpe Michelin am dat pe bucata 350 ron.
Comment
Comment