Originally posted by bad_hrc
View Post
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by bad_hrc View PostMa gandesc ca poate alea nu se deformau in 25000km precum kormoranele
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostN-am urmarit exact despre ce discutati, dar am patit-o si eu cu Montana-urile cu care a venit primu logan: taietura laterala, galma imensa,totul de-amboulea ca nu tineam minte sa fi lovit/calcat ceva. Ele erau foarte ok ca parte de rulare dar nu se mai putea merge cu ele.
Au in ele ca si compozitie plastic la greu sau ceva asemanator. Procentu' de cauciucu' din ele e ceva de genu' cum e carnea adevarata in crenvusti.Last edited by Kojak; 1 December 2013, 00:40.
Comment
-
vei avea probleme cu toate, nu numai cu directia, vei simti o dificultate si la franare pana te obisnuiesti cu rotile cele noi care sunt mai grele
vei simti o ingreunare si a directiei, posibil sa-ti pice mai repede capetele de bara, bieletele, caseta nu va avea nimic chiar de impinge mai greu
si cea mai grava problema e cu demarajul, dupa ce ca 1.4 75 de cai este de departe un lesinat sa-l mai si incarci e cam mult
stiu, vei zice ca n-ai nevoie de viteza, ca mergi incet, ca n-ai nevoie de putere
singurul plus pe care-l vei avea e ca la drum lung e ceva mai stabila masina, sper ca alea 205 nu le pui pe jantele stock cu 6j ci macar pe un 6.5 j, eu as opta pentru unele cu latime 7jDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment