Ce Anvelope Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seba View Post
    s-ar putea sa aiba sens de rotatie si sa nu-l vedem sau sa nu fie marcat daca le pui una "hais" si una "cea", pe ploaie o sa vezi diferenta, ca masina va avea tendinta sa fuga pe partea anvelopei pusa bine si sa acvaplaneze pe partea cu guma intoarsa, doar ca sa fie profilele simetrice pe masina. anvelopa din poza merge cel mai bine pe partea dreapta a masinii, altfel pe ploaie o sa colecteze apa prin canalele oblice si-o s-o preseze in centrul rotii. pusa pe dreapta, va arunca apa de sub calea de rulare in lateralul anvelopei. nu vad sageata care sa dea sensul de rotatie pe lateralul anvelopei, deci teoretic merge pusa cum vrei pe masina, practic as tine cont de asimetria profilului...
    Am fost azi in 3 locuri unde se vindeau anvelope si am intrebat cum sta treaba cu ele... Toti au spus acelasi lucru... anvelopele acestea nu au sens de rotatie ci trebuie tinut cont doar de faptul ca au interior si exterior... deci in concluzie profilele o sa fie dispuse in sensuri opuse... cica asa sunt proiectate si nu exista nici un fel de problema... drept urmare azi am mai achizitionat inca 2 anvelope michelin pilot primacy 195/65/15. Acum sper doar sa nu am probleme la vara cu montajul lor pe masina din cauza dimensiunilor! In legatura cu tabelul de mai sus nu inteleg de ce Wanli Winter – Challenger S1086 se situeaza pe ultimul loc avand in vedere ca a obtinut rezultatele cele mai bune la 4 din 6 teste iar pentru gheata si erodare are aceleasi calificative cu anvelopa situata pe primul loc... dupa ce criteriu s-au facut clasamentele?

Din pacate s-au scurs cele 10 minute in care pot edita postul, asa ca rog un administrator sa uneasca posturile mele... Sa inteleg ca aici calificativele cu cat sunt mai mici cu atat sunt mai bune? Eu intelesesem pe dos...
    Last edited by sinx; 18 January 2009, 00:31. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

• Eu folosesc Montana.Masina este din 2005.Dar in primavara le schimb.

Comment

• Eu vreau sa dau jos Kormoranele mele cu care am 35.ooo km si as vrea sa iau ceva mai bun.
        Ce sa aleg intre Dunlop sport 01 205/60/15
        Goodyear excelence
        -II-II-II- hydragrip ?
        Last edited by Seba; 23 January 2009, 13:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Momentan folosesc Michelin Energy dar in viitorul apropiat vreau sa trec pe Toyo Proxes R888 si nu stiu ce dimensiune sa aleg:205/40/17 sau 225/45/17?Credeti ca cele din urma sunt prea mari?Vreau sa le montez pe Ultralegera de la OZ.Acestea sunt anvelopele:
          Attached Files

Comment

• 205 e oarecum latimea optima pt logan, dar daca insisti, cred ca poti pune si 225...
            oricum, excelente gume, mai ales pentru circuit. daca nu ma crezi, intreaba-l si pe mareom, sa vezi ce-ti zice
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ContinentalEcoContact-anvelope stock
              Foarte multumit,
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• salut
                Vara Continental eco-contact 3
                iarna barum polaris-sincer nu ma asteptam sa fie asa de bune

Comment

• Continental eco-contact 3 cu astea a venit masina incaltata cand le schimb poate pun altele in functie de oferta.

Comment

• Continental eco-contact 3 f bune si iarna si vara !! sunt cele stock

merg brici in compania ABS

Comment

• kormoranele stock deocamdata care le folosesc si vara si iarna dar urmeaza goodear 195/50/r15 de vara Si kormoranele o sa le fac de iarna))))))))))

Comment

• michellin (abs) cauciucurile stock

@vali: stiam ca se potrivesc pe jantele stock de logan cauciucuri 190/60/15 si 195/55/15, nu 195/50/15. sa fi atent ca cele de 50 nu stiu daca se potrivesc
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• kormoran.dar nu ma inteleg deloc cu ele!abia astept sa fac rost de bani sa schimb jantele si caucicurile o data cu ele!le fac de iarna pe astea ca sunt bunicele!
                          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• TOYO Proxes de vara si YOKOHAMA W.Drive de iarna ;)

Comment

• vreau sa stiu si eu daca pot sa pun anvelope pe 45 sau 50 (inaltimea), sa nu am probleme cu politia? in talon am vazut ca scrie de 65 si 85.
                              Last edited by LexDeeJay; 6 February 2009, 03:04.

Comment

• Cel maii bine sa folosesti anvelope cu dimensiuni scrise in talon altele deja sunt mofturi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google