Ma nu va ganditi ca bemveu' vine echipat numai cu Nexen, eu sincer nu am vazut, dar daca Darksid3 a vazut, inseamna ca asa e. Am vazut Michelin, Dunlop, Bridgestone pe bemveuri noi. Deci nu e regula sa fie neaprat Nexen. Asa se intampla si la Logan, poate veni cu Michelin, Continental, Debica (mcv), Goodyear gt3 (van), Barum si nu in ultimul rand Kormoran.
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
BF Goodrich Profiler 2 foloseste cineva? Ce parere aveti despre ele?Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostDe la orice fel de anvelopa trebuie sa te astepti sa stai pe sosea, sa nu-ti urle in cap la viteza, sa nu-ti plece masina de fund in curbe (sau mai rau, de fata, la 60 km/h pe serpentine cu anvelopele la fel de iubite ca si Tigar, Kormoran), sa franezi fara sa-ti intre abs-ul in orice fel de conditie meteo, treburi d-astea... normale...
Comment
-
Nu stiu ce inseamna pentru tine mers normal. Pentru mine mers normal inseamna "mers cu traficul", adica te adaptezi conditiilor de trafic ca sa nu incurci. Nici sa mergi prea incet si sa stea lumea dupa tine, nici sa fii tu singur contra lumii si sa stai numai in depasiri ca lumea nu merge asa de tare cum vrei tu. Deci sa ziceam ca mergeam in coloana, cum mergea toata lumea si pur si simplu mie mi-a fugit fata...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mi-am tras Dunlop SP Winter Sport 3D si jante de tabla special pt ele. Le-am montat , echilibrat si suit pe...balcon, ca pe "canicula" asta nu le pun pe masina ) De 2 saptamani ma uit la meteo in fiecare seara si astept sa scada temperaturile sub 10 grade macar, sa le pun pe masina - dar se pare ca la omul pregatit nu vine Mos Craciun - cred ca o sa dau o fuga pana'n Laponia sa-i zic vreo doua...
Comment
-
Bf Goodrich profiler 2 sunt gume de vara si numai de vara. Nu stiu cum sa va zic, dar vine iarna.
er69re, eu le-am pus pe masina acum vreo 10 zile cand se putea sta in tricou afara. Am mai facut greseala sa astept vremea rea si mi-au degerat mainile pe coarba si pe cric.
Se spune ca trebuiesc folosite atunci cand temperatura scade sub 7 grade celsius, dar nu trebuie sa o iei literalmente. ;)sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
BF Goodrich de vara (profil V semislick) pana acum o saptamana (le-am inlocuit pe cele cu care a venit masina) si acum BF Goodrich de iarna. Merita toti banii (cam 200 lei/buc cu montaj cu tot). Aderenta buna (ABS-ul nu mi-a intrat niciodata chiar daca am cam bruscat frana), pana acum (5000km) uzura nu se vede, presiunea a fost constanta... ce mai tura vura... sunt excelente!...
Comment
-
Originally posted by yo.steph View PostBF Goodrich de vara (profil V semislick) pana acum o saptamana (le-am inlocuit pe cele cu care a venit masina) si acum BF Goodrich de iarna. Merita toti banii (cam 200 lei/buc cu montaj cu tot). Aderenta buna (ABS-ul nu mi-a intrat niciodata chiar daca am cam bruscat frana), pana acum (5000km) uzura nu se vede, presiunea a fost constanta... ce mai tura vura... sunt excelente!...
sigpic
Comment
Comment