eu sunt multumit de energy...diferenta ca de la logan la S600 long intre ele si kormoran!ca sunt altele peste michelin,nu stiu!dar eu sunt multumit de ele!
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
eu am trecut de 3 ori pasul oituz iarna cu ele. cu ceva artificii la acele de par in urcare, unde fara a 3-a la decuplare nu as fi urcat, dar in rest, cum zice darkside, raportul pret/calitate pe uscat si pe ud e foarte bun.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci parca vad ca in iarna o sa le pun, mai in gluma, mai in serios
Cu Michelin-urile am facut 3 ierni, numai in a 3-a iarna sa zicem ca am avut oaresce probleme, dar fara sa dramatizez. Mai pot merge fara stres vreo 10000 km cu astea (71000 km in prezent) s-au comportat exemplar.
Comment
-
Ma dezamagesti, pt ca chiar stii despre ce vorbesti.
Daca mergi numai pe principiul ''mai moi se uzeaza mai repede/aderenta buna, mai tari tin mai mult dar aderenta scazuta'' e nasol.
Pt ca si frate-meu a avut Logan, dar echipat cu Kormoran, am putut face comparatie timp de un an. NU suporta comparatie, nici pe udeala (unde Kormoran sunt praf) nici pe uscat, cu Michelin puteam sa negociez virajele mai rapid, sau cu aceeasi viteza dar fara risc, lucru confirmat si de frate-meu (a mai imbatranit el, dar sa stii ca tot dus cu pluta e si el, cam cum il stii ) ).
Ale lui Kormoran la 70000 km cand le-a schimbat (coincidenta) erau praf si nu mergea ca mine (nu se pune problema de unghiuri duse, masina circula si acum in Bosca fara nici o interventie la 170000 km) ale mele mai merg fara probleme 10000 km (nu sunt la semn).
Comment
-
man, nu cred ca ne intelegem in totalitate, departe de mine ideea ca energy e3a sunt egalul kormoranelor. am mai zis de nu stiu cate ori, ca ordinea e conti-michelin/barum-kormoran/montana. le-am avut pe toate pe masini, doar in ultimele 6 luni am condus conti, barum si bfgoodrich. iar inainte am avut conti, michelin, kormoran si bfgoodrich. cu toate am mers ca dezaxatu', m-am dat pe circuit cu 4 din 5 gume, pe uscat, pe ploaie, pt mine concluzia e clara. conti-michelin-kormoran. bfgoodrich profiler g-force e in alta liga, cu pilot exalto, sportcontact, etc...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
apropo de america, barum, conti, uniroyal, semperit...gumele din concernul conti poa' sa fie facute si-n congo si-n hanovra la presedintele conti in sufragerie, ca la fel sunt facute. procesele de productie sunt controlate si reglate de pe un singur server, din hanovra.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment