Evo Corse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

1. Ce jante sunt alea?
    2. Sunt cumva pe 17 ? Par enorme

Imi place cum vine capota peste faruri
    sigpic

Comment

Sunt Evo Corse pe 17".
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

va salut, e primul meu post pe aci. Masina e a mea, rotile sunt evo corse Monte Carlo, pe 17", sunt facute la comanda sa se potriveasca pe Clio si Logan (nu au nevoie de inele de centrare) + anvelope Good Year Eagle F1 gsd3 205/45/17

Pozele sunt facute undeva prin tineretului si pe la service AMG

Mersi pentru aprecieri, ma bucur ca va plac.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Super jantele! Sa ai grija de ele si bine ai venit pe forum! Prezinta-ti si tu masina mai pe larg la my ride pt ca am impresia ca nu numai jantele sunt schimbate fata de echiparea de serie a Loganului si sunt f curios Numai bine!
          sigpic

Comment

voi face asta cu prima ocazie cind voi avea putin timp... masina mea nu e chiar deosebita, am facut niste chestii care imi plac mie si atit
            _

sigpic

Comment

guys, la golanul meu i-am pus anvelope de vara vredestein t-trak si care nu sunt cine stie ce cand e uscat. in schimb astazi pe ploaie .... sunt excelente. totusi pt iarna am luat pireli sunt super multumit. am urcat la magura (piatra mare) pe drum forestier acoperit cu zapada si ghiata iar in masina eram 4 persoane si nu aveam lanturi.
              credeti ca merita sa-mi schimb jantele standard cu unele din aliaj (merg mult pe munte cu masina) ?

Comment

@yoda: daca faci expeditii "off road" este chiar necesar sa-ti iei jante de tabla. Sunt mult mai rezistente ca si cele din aliaj si nu in ultimul rand sunt si mult mai ieftine (nu iti pare asa de rau daca o zgarii sau o indoi). Pentru astfel de expeditii iti recomand si cauciucuri cu talon mare (chiar si pe 70) de iarna si sa tii in ele presiune mai scazuta
                Last edited by mareom; 7 August 2007, 13:37.
                sigpic

Comment

pentru cei interesati, ligheanul meu este prezentat in sectiunea my ride

am facut ceva km cu rotile noi si sunt tare incintat. sunt super stabile. Cu trecerea peste denivelari m-am obisnuit, merg f incet. Sunt incomfortabile, dar baba sufera la frumusete...
                  _

sigpic

Comment

sunt omologate?

Am si eu intrebare? este nevoie de omologare la schimbarea anvelopelor la logan?

Comment

Daca nu sunt trecute in talon, da, este nevoie de omologare.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

asta e un lucru valabil pt toate masinile, nu numai pt Logan
                        _

sigpic

Comment

explicati`mi si mie careva...joaca latimea cauciucurilor vreun rol in "uzarea" planetarelor... asa mi`a reprosat cineva dupa ce i`am argumentat ca nu e nici o diferenta intra jantele vechi pe 15 si talon mai mare si jantele astea pe 16 cu talonul mai mic(practic dimensiunea rotii ramane neschimbata) si greutatea care este aceeasi ... mi s`a zis ca din cauza ca am cauciucuri late se distrug planetarele...oricum tind sa cred ca inca un "efect placebo" ca acela ca nu mai trage masina ca ai jante pe 17"
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cauciucuri mai late inseamna zona de contact cu solul mai mare deci suprafata aderenta mai mare,daca conduci normal nu vad ce se poate intimpla cu planetarele,poate la un condus sportiv (lasat cauciucuri pe asfalt) sa apara uzura prematura la planetare chiar si la ambreiaj.
                            dar si la dimensiunea stock daca gasesti un cauciuc cu compozitie mai aderenta ar fi acelasi lucru cu un cauciuc mai lat,parerea mea.
                            Last edited by gabriel; 30 August 2007, 14:06.

Comment

arata bestial jantele...dar...dupa parerea mea...negre ar fi mult mai frumoase....

Comment

Cate Kg are o janta de asta Evo Corse de 17" fara anvelopa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google