If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da de 15 toli sunt cele cu 99 de euroi
eu am vrut de fapt sa imi iau oz wrc sau oz aniversario dar erau prea scumpe pentru mine si am ramas la varianta toora(toora,evo si oz wrc sunt aproape identice doar pretul difera mai mult)
la preturi similare cu evo sau toora gaseai oz-uri comerciale, nu oz racing... si oz-urile comerciale sunt departe de orice comparatie cu jantele racing. Si la greutate, si la duritate, etc...
totusi cate kile au jantele tale..cu tot cu gume ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
sorine, chiar alea sunt rotile pe care grigorescu le monteaza in echiparea Logan Cupa Joe. Orice element de pe acea masina de curse se vinde si separat. Eu as vrea sa-mi iau roll cage-ul si o bara stabilizatoare pt fata
stiu ca sunt cele de pe logan cup,eu ziceam de preturi ca sunt mai jos ca cele din catalog au discounturi speciale pt ca se cumpara cam 40 - 50 la etapa cel putin
pai aici se vede pasiunea omului pentru sportul cu motor. El ar fi putut vinde astea la pret de catalog... Insa nu o face, stiind cit de greu e sa participi la asemenea evenimente. Pentru asta il respect pe Grigorescu.
Totusi, jantele de 15 mi se par ne potrivite pentru o cursa pe asfalt... Poate ma insel
mai arunc si eu cite o poza cu jantele Evo pe aci, ca vad ca se mai intereseaza lumea
a se observa "scaunele" piulitelor
am prins rotile pe prezoane cu 2 filete, pe care le-am infiletat mai intii in fuzete, am pus rotile pe ele si apoi am strins cu piulite. Astea sunt prezoanele adevarate, astea se si folosesc pe masinile de curse, astea au fost sigurele care s-au potrivit la lungime
La ATS-urile de Cupa ADAC nu mai folosesc la nimic prezoanele originale. Alea au ET-ul mic.
Nu spun, cit m-am chinuit sa gasecs suruburi ca lumea, toti imi dadeau suruburi folosite, de la Mercedes... Fiind siguranta mea in joc, am optat pentru prezoanele fabriocate tot de Evo, cele cu 2 filete. N-aveam incredere in ele cind le-am vazut prima oara, insa am vazut apoi rotile pe masinilie de Cupa ADAC si m-am convins
Speed Line corse vin la Colina Motors. Chiar daca le comanzi pe net direct la fabrica, tot Colina le distribuie. Mergi la ei pt un catalog si pt preturi
Parca ar fi mers mai misto pe negru sau chiar culaorea caroserie... Asa prea ies ele in evidenta si parca numai la ele te uiti fara sa vezi restul masinii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment