Dragi loganisti , am niste jante de golf 4 cu distanta intre prezoane 5X100 , as dori sa le pun pe loganul meu , stiti cumva daca se pot face flanse adaptoare ca sa trec de la 4x100 la 5X100 , daca da poate ma si indrumati , Va multumesc.
Se Pot Schimba Rotile?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sfatul meu este sa cauti niste jante cu 4 prezoane. Stiu ca la caruta poti face adaptari si poti pune ce fel de roata vrei tu, dar aici e vorba de siguranta ta si a celor din jurul tau. Daca tu ai incredere intr-un fier facut de un strungar pe o juma' de vodka, atunci nu mai am ce sa comentez. Eu unu' nu as risca atat doar pentru niste jante de vw.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Vedeti voi nu sunt orice fel de roti sunt roti de golf 5 gti pe 17 " , si daca as face pasul asta nu as face la orice boschet care stie si el sa dea o gaura , ma gandeam la cineva profesionist ,m-am mai interesat si sunt o droaie de cazuri care au facut modificarea asta si nu au avut probleme , daca era loganul o masina care sa ajunga la 250 km / h , nu as fi facut modificari .
Macar la spect sa lucrez daca altceva nu am ce sa ii fac .
Nu mai posta consecutiv, ai 10 min in care iti poti edita postul.
Citeste regulamentul.Last edited by Cezar; 9 December 2008, 17:02.
Comment
-
Jantele au 5 prezoane, deci eu zic ca nu merita sa fie modificate, pentru ca risti mult.
Comment
-
Cel mai bine e sa vinzi ceea ce ai si sa iti iei in 4 prezoane! E cel mai bine si mai sigur! Bafta!!!
Comment
-
Ma credeti retardat ? Normal ca vroiam sa le vand , am pus anunt , dar cu criza asta nu cumpara nimeni nimic , o solutie ar fii sa fac schimb cu cineva , sa imi dea 4x100 ,dar nu cunosc pe nimeni si pe net nu prea se arata doritori, daca stiti voi pe cineva anuntati-ma va rog . (Ms. Pentru sfaturi si ironii)
Comment
-
Originally posted by vioroi View PostMa credeti retardat ? Normal ca vroiam sa le vand , am pus anunt , dar cu criza asta nu cumpara nimeni nimic , o solutie ar fii sa fac schimb cu cineva , sa imi dea 4x100 ,dar nu cunosc pe nimeni si pe net nu prea se arata doritori, daca stiti voi pe cineva anuntati-ma va rog . (Ms. Pentru sfaturi si ironii)
Originally posted by vioroi View PostDragi loganisti , am niste jante de golf 4 cu distanta intre prezoane 5X100 , as dori sa le pun pe loganul meu , stiti cumva daca se pot face flanse adaptoare ca sa trec de la 4x100 la 5X100 , daca da poate ma si indrumati , Va multumesc.
Comment
-
Vreau sa spun ca m-am gandit la toate celelalte solutii si nu a iesit nici una , asa ca in final m-am gandit de ce nu sa le pun la mine daca se poate , dar vad ca a generat alte discutii aiurea . Ma rog nu mai conteaza , am vazut parerea generala . Ms. Pentru ajutor .
Comment
-
Noi toti am incercat sa-ti fim de ajutor chiar daca nu ti-au convenit raspunsurile noastre. Era mai bine sa te fi pupat in fund si sa-ti spunem sa le pui si dupa aia sa te vedem la stirile pro tv? S-a rupt bascula din fabrica la nu stiu ce logan si l-a scos de pe sosea, dar cu interventii de strung, nici nu vreau sa ma gandesc.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Aici se inchide, raspunsul fiind dat deja.
Comment
Comment