La strung e mai greu datorita ordinului de marime al universalului, cel mai comod este cu o masina de alezat blocuri motoare.
Jante aliaj
Collapse
X
-
Originally posted by felye View Postuite o poza cu jantele prezentate de tine ... gumele erau 185/60/r15 ...
Momentan am amanat jantele ca am alte cheltuieli dar am in plan sa imi iau un set de jante de aluminiu pt gumele de vara.
Comment
-
piroman22: jantele sunt ale unui prieten cu un fiat grande punto ... arata bine si pe logan ... dar nu am apucat sa merg cu elesigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Azi am intrebat la dealer, jante originale aluminiu Logan prestige ( nu stiau modelul, nu stia de Sinaia etc ) pret 4 buc + 16 buc prezoane aproximativ 1800 lei.
Cred ca ma bag la chinezesti., 1200 cu prezoane si inele de centrare, trebuie decit sa gasesc un model misto.
Comment
-
-
La banii aia chiar ca iei SH in stare beton si cu tot cu cauciucuri.... Si eu am fost tentat de chinezarii dar mi-am revenit la timp, am gasit la 180 de euro jante de aliaj SH in 6 spite, elegante si solide in stare foarte buna(2 zgarieturi mici), gata echilibrate frumos cu plumbi lipiti pe interior, cu tot cu cauciucuri putin uzate. Abia astept sa treaca iarna sa le pot pune. Chinezriile unele arata bine si iti fura ochii dar daca nimeresti intr-o groapa se fac varza foarte usor. Am vazut caz concret de janta chinezeasca rupta efectiv in jumatate: partea cu cauciucul o parte si cealalta parte cea cu butucul. Cand am vazut am ramas perplex...
Comment
-
Originally posted by don sandu View Postmersi carlos.sunt ceea ce caut doar ca nu dispun de 400 de euro.o sa mai incerc.pt yrman,sa stii ca am vazut la cineva pe logan si mia placut mult.sigpic
Comment
-
Comment