Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• karlos, s-ar putea sa ai dreptate dar astea sunt mofturi nu necesitati,care se cumpara din fsn.arcuri sport,jante tuning,folii,xenon,etc.cei ce sunt insurati cred ca ma inteleg.deci mai astept,ori mai maresc fsn-ul,ori gasesc ceva mai ieftin.oricum multumesc. nairod,colegul fastandfurious are pe 17,eu vreau pe 15,pt ca am anvelope de vara noi stok.oricum multumesc,daca mai stii ceva da un semn te rog.
    yrman,e ok,multumesc.

Comment

• Sandule, tu vrei sa pui anvelopele stock (185/65/15) pe jante de 9J sau 8J?

Comment

• da karlos,e un pic cam exagerat dar mie i-mi place.

Comment

• Colegu nu cred ca este realizabil ce vrei tu sa faci... Risti dejantare, de gusturi nu ma leg. Eu mi-am luat jante 7j si am lasat gumele de 195 pe ele ca mai bine ii sade decat cu 185 care sunt mai inguste, ideal ar fi pt 7j 205 sau 215 cu talon mai mic si cu umar unde sa intre buza jantei sa nu ramana in exterior... la j mai mare ai nevoie si de gume mai late.

Comment

• Va trebui sa imi cumpar un set de jante in primavara , dar sunt in dubii daca sa imi iau originale de logan sau aftermarket , gen enzo,asw,decent... Am vazut in "motoul" de cautare pe google, ca jantele de aliaj pe 15" au 6,5j fata de 6j cat au cele de tabla, acu intrebarea mea este: mai trebuie sa pun distantiere ceva la disc sau unde s-o pune sau mai trebuie sa fac ceva ca sa m-i le pun pe cele de 6,5j? Va intreb fiindca nu mah pricep si vreau sa trec la aliaj in primavara si cu gume de aceeasi dimesiune , 185.65.r15? As putea face altfel , gen sa trec la dimesiuni mai mari la anvelopa si janta fara a se lua "sticletii" de mine ? help me

Comment

• nu prea trebuie distantiere. depinde de ET. eu am 6,5j cu ET 35 si fara nimic. vin f bine. putin mai iesite, atata cat sa arate bine.
              trecerea la jante mai mari o faci pe riscul tau. se pot lua de tine, si pierzi si din confort si din demaraj. janta mai mare= demaraj mai slab.
              vad tot mai multi pe aici care renunta la 16"-17" in favoarea celor pe 15".
              Last edited by B997NDL; 1 February 2013, 02:31.

Comment

• Pai si pe mine ma bate gandul tot la 15" sa raman la janta , ca sa nu am probleme cu sticletii daca o fi sa ma opreasca vreodata. Daca raman la jantele de 15" , ET de cat trebuie sa fie? Mai am o intrebare , daca vreau sa trec la dimesiunea de 195/65/r15 la anvelopa , janta poate sa ramana pe 15" si ET35 sau de cat trebuie sa fie ET? Ajutati-ma si pe mine la un pachet jante+anvelope (dimesiunile lor )fara a mai face vreo modificare la masina (arcuri sau altceva) ca momentan nu dispun de atatia banuti .... Multumesc mult pentru ajutor ><

Comment

• raspunsurile aici:

Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.

De preferat ET38. Merge si ET35, dar nu e recomandabil mai mic de ET35

Comment

• Cei cu ochii ageri.Ce fel de jante sunt astea? De tabla cu capace sau de aluminiu?
                    Attached Files

Comment

• de tabla cu capace. se vede clar
                      retractez. dupa bordura care se vede in plan indepartat sunt de aliaj

Comment

• sunt de tabla . sunt exact ca si capacele de la fiat grande puncto

Comment

• Postul nr. 555.
                          Va da-ti seama ce teapa ar lua unul de prin alt oras mai miop de felul lui? Cum sa confunzi jantele de tabla cu cele de aliaj.
                          Last edited by karlos12; 7 February 2013, 00:40.

Comment

• eu zic totusi ca sunt aliaje. vezi poza nr 3 de la postul 555.se vede clar borura aia dinspre interior.
                            si am mai vazut tot felul de capace care imita prezoane dar nu gaurile pr prezoane.
                            cauta tu pe net daca vezi undeva capace ca alea.
                            oricum am in'eles ca s-au dat. si ce teapa sa iei ?! nu le vezi cand vine curierul
                            si-l trimiti cu ele inapoi ? sa fim seriosi.
                            aaaa, ca nu vezi ciobituri, zgarieturi ...etc.. corect
                            ce ti se pare tie a fi jata de tabla, sun umbre de la cele de dedesubt, ca sunt stivuite
                            Last edited by B997NDL; 7 February 2013, 01:26.

Comment

• Se poate sa fie vreo reflexie a celei de jos insa capace care imita gauri pentru prezoane se gasesc.Cum a zis colegu' de mai sus capace de Fiat grande punto.Probabil prezoanele se introduc direct prin gaurile din capac(antifurt capac??) desi e prea greu de crezut. In poza cu Fiatul poti sa juri ca jantele sunt identice cu cele vandute aici cu toate ca pe Fiat sunt capace.
                              Attached Files
                              Last edited by karlos12; 7 February 2013, 10:18.

Comment

• Jantele alea erau de aliaj, se vedea si cum venea marginea cauciucului la buza jantei, niciun capac nu sta asa de aproape de anvelopa.
                                Si la unele modele OPEL, jantele noi in 5 spite, de tabla insa, capacul ce le acopera are gaura de prezon astfel ca scoti janta cu tot cu capac, fara sa le desparti.
                                Attached Files
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google