Originally posted by Urmelinho
View Post
Janta Momo "Quantum" arata real cu prindere in 4 prezoane ca in imaginea de mai jos - avand in vedere ca acest model de la MOMO are si omologare TUV, achizitionarea lor ramane doar o chestiune de gusturi.
Nu vreau s-o mai lungesc, din ce-ai afisat tu as lua MAM W3 sau MOMO Quantum iar din ce-am studiat eu pana acum m-am oprit in special la 3 modele (toate pe 15" cu omologare TUV pentru DACIA Logan):
1) OZ Superturismo GT finisaj Grigio Corsa - este "Made in Italy" , are un design foarte potrivit pentru prinderea in 4 prezoane si este de o calitate excelenta.
Am vazut ca ai afisat si jante la 500+ Ron, daca iti permiti si poti sa faci un efort, acum sunt la promotie si le gasesti aici;
2) Ca o alternativa la modelul de mai sus si din perspectiva pretului este RIAL "Zamora" - a fost janta anului 2011, are garantie 5 ani data de producator si un design foarte asemanator cu OZ Superturismo GT;
3) EVOCorse "X3MA" - preferata mea chiar daca am clasat-o pe locul 3 - "Made in Italy" , gaura centrala 60.1, usoara (6,5 Kg), foarte rezistenta, design optimizat pentru a putea folosi frane mai mari, etc
Pentru toate astea am afisat mai jos poze reale cu jantele in 4 prezoane.
Comment