totul tine de modul de folosire...poate o janta ieftina sa tina o vesnicie sau o janta f scumpa sa se crape in timp scurt..!
Jante aliaj
Collapse
X
-
Salutare.
Cu jenti mai mari si cauciucuri mai late si mai mici la inaltime consuma masina mai mult? Am citit un comentariu al lui LAE in care a mentionat consumul crescut...
Asta e din cauza frictiunii de la suprafata mai mare pe carosabil?
Comment
-
Salut. Vreau sa achizitionez un set de jante pe 15. Problema este latimea acesteia de 7j.Intrebarea este urmatoarea: Se pot monta cauciucurile standard de Logan(185/65/15) pe acestea(7jx15)?Ce si daca pot aparea anumite probleme legate de acestea. In caz contrar voi achizitiona alte jante de 6,5 x 15. Merci.
Comment
-
la jantele de aliaj ai nevoie de prezoane pt jante de aliaj ? daca masina a venit din fabrica cu jante de tabla nu cred ca sunt bune prezoanele alea ..
spun asta pt ca le-am folosit cele din fabrica si am strans rotile bine cand am pus jantele de aliaj si cand le-am dat odata jos erau foarte slab stranse ...mi frica sa se slabeasca in timp
aveti idee cam cat costa aceste prezoane pt jante de aliaj ? am inteles ca undeva la 100 leiIts just a car ...
Comment
-
-
Merg,dar nu sunt recomandate.Acum nu stiu cum e mai bine.Eu la jantele de aliaj am prezoane fara saiba,dar asa au venit jantele si presupun ca sunt special pentru ele.La jantele de origine am vazut ca sunt cu saiba.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment