If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sandero 2008 et janta stok 35
logan 2005 et janta stok 40
logan van 2007 et janta stok 50
cateva repere ca sa stiti sa nu faceti greseala ep care am facut-o eu. sa cumpar janta de logan pt sandero si acum dupa ce am montat-o imi trage stanga
sandero 2008 et janta stok 35 logan 2005 et janta stok 40
logan van 2007 et janta stok 50
cateva repere ca sa stiti sa nu faceti greseala ep care am facut-o eu. sa cumpar janta de logan pt sandero si acum dupa ce am montat-o imi trage stanga
Eu am logan-ul din 2006 si am jante tabla ET50, nu exista janta logan originala cu ET40 cum ai specificat mai sus.
spuneti-mi si mie daca kormoranele masinii merg pe niste jante cu 7j ? pt ca am gasit ceva misto dar nu am bani si sa schimb cauciucurile :S si am mai gasit ceva dar nu chiar asa frumoase cu 6 j adica dinensiunea stoc al jantei si cauciucului si inca ceva , cu ce influienteaza ET-ul comportamentul masinii ? pt ca jantele masinii au 50 si alea 48
astazi m-am contrazis cu un coleg ca se spune janta-jante si nu geanta-genti ... treaba este ca sunt sinonime. Daca va uitati in DEX o sa vedeti ca puteti folosi orice forma ca este corect.
Salut! Sunt proaspat posesor de Logan 1.5dci 2005 si nu prea cunosc multe detalii privind aceasta masina. La achizitionarea masinii am primit si un set de anvelope stock Barum 185 65 r15 vara pe langa cele de iarna(puse pe jantele de tabla ) .
M-am hotarat sa-i cumpar si un set de jante din aluminiu dar sunt foarte confuz privind marimile jantelor ce s-ar potrivi.
Am gasit de curand un set BBS 4x100 6Jx15H2 dar ET este 45 (cred eu un pic prea mare ) pt logan . Din ce am citit in posturile anterioare sincer sunt un pic in ceata . Am sa atasez si o poza cu aceste jante.
V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu informatii privind aceste jante.
doar la noi sunt sinonime jantele cu gentile, in engleza la geanta ii zice bag, la janta ii zice rim, in germana la geanta ii zice tasche, iar la janta ii zice felge. diferente sunt si-n alte limbi; o fi intrat in dex si "geanta" deodata cu "nicio", "tiam", etc...de cand ne conduc retardatii.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
doar la noi sunt sinonime jantele cu gentile, in engleza la geanta ii zice bag, la janta ii zice rim, in germana la geanta ii zice tasche, iar la janta ii zice felge. diferente sunt si-n alte limbi; o fi intrat in dex si "geanta" deodata cu "nicio", "tiam", etc...de cand ne conduc retardatii.
vezi ca nicio si niciun deja sunt forme corecte din cate imi amintesc
deci urmeaza geante,genti si jenti ...
de tiam nu am stiut ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment