If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dupa datele pe care le-ai afisat aici nu ating nicaieri
etalonul la jantele de tabla e de 49 si nu ating tu ai 45 pe BBS-uri deci ai destul loc ptr roata si frane si telescop
Se pare ca jantele Bbs nu se potrivesc pe logan deoarece gaura centrală are doar 59mm : (((( acum stau si mă gândesc dacă sa risc si sa le alezez sau sa le vând. ÃŽmi pare f rău pt ca erau într-o stare f buna. Am mai făcut cineva alezare pe jante? Știu ca tb găsit un meserias care sa facă lucrarea perfect.
Trebuie sa aiba un strung mare / dispozitiv plan-saiba si o face.
Daca jantele iti plac eu zic ca nici nu se cunoaste diferenta de la 59mm la 60.1mm cat are loganul,se alezeaza aproximativ 0,5mm pe raza, "se ia un span" cum zic strungarii.
daca aveo are distanta intre prezoane ca la logan (4 +100) vor merge ,cu diametrul butucului nu va fi problema se poate strunji janta sau se poate adauga inel de centrare
Trebuie sa aiba un strung mare / dispozitiv plan-saiba si o face.
Daca jantele iti plac eu zic ca nici nu se cunoaste diferenta de la 59mm la 60.1mm cat are loganul,se alezeaza aproximativ 0,5mm pe raza, "se ia un span" cum zic strungarii.
Maine sper sa gasesc la un strungar bun freza de 60mm macar daca nu cred ca la Bz sau Bucuresti. Imi plac foarte mult jantele abia astept sa le pun pe masina! Revin cu poze cum am promis !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment