Pentru cunoscatori, rog si eu pe cineva sa faca o simulare in photoshop cu jantele de mai jos pe un Logan gris platine ca sa-mi pot face o parere.
Jante aliaj
Collapse
X
-
Parerea mea este ca la logan se potrivesc cel mai bine din aluminiu,nu cele negre sau din aliaj,cele din aluminiu dau foarte bine pe logan.
Comment
-
Colega, nu exista jante de aluminiu pur... Jantele alea care le numesti tu de aluminiu sunt tot jante de aliaj, aliaj de aluminiu cu diferite metale pentru o rezistenta mai mare. Fiecare isi pune ce jante vrea, sunt multe modele care arata bine pe logan. Mie unul cel mai mult imi plac OZ Superturismo sau OZ WRC da nu imi permit asemenea jante si m-ar durea sufletul sa le vad zgariate...
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostColega, nu exista jante de aluminiu pur... Jantele alea care le numesti tu de aluminiu sunt tot jante de aliaj, aliaj de aluminiu cu diferite metale pentru o rezistenta mai mare. Fiecare isi pune ce jante vrea, sunt multe modele care arata bine pe logan. Mie unul cel mai mult imi plac OZ Superturismo sau OZ WRC da nu imi permit asemenea jante si m-ar durea sufletul sa le vad zgariate...
Originally posted by Cromatic View PostProbabil a vrut sa spuna - "cu aspect de aluminiu".
Comment
-
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, prieteneste ti-am zis colega... ;) Si eu mi-am pus jante de Al tot cu aspect de aluminiu lucios si sunt de aceeasi parere ca merg fb pe logan. Dar eu am o slabiciune pt OZ-urile de mai sus in special albe...
Daca ai grija pe unde parchezi si nu te apropii prea tare de borduri, nu faci escalada peste bolovani si borduri nu se zgarie jantele. Dar daca mai conduce si altcineva masina(prietena, nevasta, bunica, mamica, vecinu colegu..... etc) si nu este atent apar si zgarieturile...
Comment
-
Oare exista metode separate de montare anvelope pe jante aliaj sau tabla? De cate ori ma duc la schimb de anvelope ma intreaba daca-s de tabla sau aliaj.Am avut jante de aliaj impecabile, sunt obsedat de ele, nu ma urc nici pe o bordura de 3-4 cm si de cate ori ies de la montaj de atatea ori le gasesc pline de julituri de la doreii din service.Zici ca le-am distrus zilnic pe borduri.Mama lor de incompetenti.Acum doua zile la Franck Anvelope( cica cel mai mare service de roti din Banat) le-am scos cu noi julituri....
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostSper ca nu te-ai suparat pe mine, prieteneste ti-am zis colega... ;) Si eu mi-am pus jante de Al tot cu aspect de aluminiu lucios si sunt de aceeasi parere ca merg fb pe logan. Dar eu am o slabiciune pt OZ-urile de mai sus in special albe...
Daca ai grija pe unde parchezi si nu te apropii prea tare de borduri, nu faci escalada peste bolovani si borduri nu se zgarie jantele. Dar daca mai conduce si altcineva masina(prietena, nevasta, bunica, mamica, vecinu colegu..... etc) si nu este atent apar si zgarieturile...
Comment
-
Originally posted by karlos12 View PostOare exista metode separate de montare anvelope pe jante aliaj sau tabla? De cate ori ma duc la schimb de anvelope ma intreaba daca-s de tabla sau aliaj.Am avut jante de aliaj impecabile, sunt obsedat de ele, nu ma urc nici pe o bordura de 3-4 cm si de cate ori ies de la montaj de atatea ori le gasesc pline de julituri de la doreii din service.Zici ca le-am distrus zilnic pe borduri.Mama lor de incompetenti.Acum doua zile la Franck Anvelope( cica cel mai mare service de roti din Banat) le-am scos cu noi julituri....
Comment
-
Oare cum ar sta o anvelopa 205/55/16 pe o janta cu 6J??? Talonul mic(185) pe un 7J are flancurile umflate dar un talon lat (205) pe un 6J cum ar arata estetic?
Rectific: latimea anvelopei....Talonul e de 65...respectiv 55..
Comment
-
Salut,
Am si eu o intrebare: Janta tabla 7635 KFZ 15/6/4/100 50/60 este OK din punct de vedere calitativ?
http://www.vanzarijante.ro/jante-ote...-60-14690.html
http://www.anvelope-roti.ro/janta-ta...-kfz-7635.html
Multumesc.
Comment
Comment