Originally posted by rommy
View Post
Jante aliaj
Collapse
X
-
de ce dumnezeu nu exista niste jante cu 5 spite subtiri care sa se potrivesca pe logan? daca stie cineva de unde pot achizitiona as fi tare recunoscator. ceva de genul celei atasate ce parere aveti de jantele wolfrace triad 4x100??? sunt sigure?a avut cineva probleme cu marca wolfrace???Attached Filesfara
Comment
-
Janta cu 5 spite - 5 prezoane arata beton. Cu spite subtiri si 4 prezoane o sa se vada aiurea pentru ca o sa vina gaurile la prezon si intre spite si pe jumatate de spita. Vezi Wolfrace Katana. Trebuie sa gasesti o janta la care sa nu plece spitele chiar din centru. Sau daca nu te deranjeaza la ochi.... Street Mantis ar fi ceva
Comment
-
Mantis-urile de la Wolfrace sunt superbe parerea mea. Mi se scurg ochii dupa ele de ceva timp dar SH nu am gasit absolut la nimeni iar ca sa le iau noi, nu-mi vine deloc usor sa scot 2400 RON doar pt jante plus cat m-or mai duce si cauciucurile(este vorba de jantele pe 17")ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Ce imi trebuie?
Am luat niste jenti Anzio Ultra
cu urmatoarele dimensiuni :
Radtyp: UL655
GROESSE/SIZE ; 6.5jx15H2
LK/PCD : 4/100
ET/OFFSET: 38
AUSF./APPL: A2
ML/DC: 63.3
Le-am luat la o "oferta" si nu am primit nici prezoane si nici inele de centrare.
Intrebarea este daca pot folosi prezoanle vechi de pe jentile de tabla sau trebuie prezoane noi si daca imi trebuie inele de centrare????
P.s daca trebuie inele de centrare de unde imi pot cumpara , un magazin ceva, o adresa web?
Mersi anticipat
Comment
Comment