asa pret...asa calitate )
Jante doar de fitze??
Collapse
X
-
-
Originally posted by vasile78 View PostBai eu nu am zis ca nu da bine jantele de aliaj pe Logan, ba dau bine si pe trabant si pe orice masina. Si nici nu am zis ca jantele de calitate nu au ce cauta pe masina asta... am vrut sa spun ca mie mi-e mai usor sa arunc la gunoi o janta de tabla decat una de aliaj si cu asta basta! Nu va mai scremeti atata cu jantele voastre din targ, eu a-s merge cu voi la o vulcanizare sa verificam cat de drepte sunt jantele si dupaia mai vorbim! Eu am vazut la altii si nu vreau sa-mi cumpar, si nu vreau sa se uite gagicile la jantele mele! Si daca va luati jante de aliaj macar sa le luati noi, nu sa va spargeti in figuri cu jante SH...
Te inteleg ca te-ai suparat ca te-am luat mai dur asa, dar nu trebuie sa raspunzi cu acuze generale de genul "jantele voastre din targ" sau "spargeti in figuri cu jante SH". De unde stii tu ca asta e cazul? Ne-ai controlat la jante pe toti? Idea e ca noi ne putem face o parere despre cele spuse de tine din ce postezi, dar nu tu poti sa ai pretentia sa ne poti cataloga pe toti!
Te inteleg si ca nu vrei sa-ti cumperi jante, am inteles toti asta, nu trebuie sa faci atata caz! Ai argumentele tale pentru asta, felicitari pentru decizie, multumim ca ti-a impartasit pararea! Sa trecem mai departe...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
jate megane 2 pe logan
Salutari!
o intrebare: stie cineva de unde pot procura astfel de jante? sunt pe 16 din cate am inteles de megane 2.
am vaz un logat incaltat cu astfel de jante si mi-a placut foarte mult.Attached Files(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Comment
-
www.renault.ro daca vrei noi
Daca nu, cauta pe sectiunile de anunturi ale forumurilor dedicate marcii respective.
Succes
Comment
-
oz granturismo wrc sau toora competitione 3. eventual speedline...
care jante dupa prestige ca ala e "varf de gama" si dupa el nu mai exista nimic? si daca nu ma insel prestige ph1 are aceleasi jante ca prestige ph2.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
tu ce crezi parpales, s-or potrivi ?
Daca sunt aceiasi butuci la roti, eu zic ca se potrivesc...
Comment
-
Salutare,
Ma poate ajuta cineva in legatura cu niste jante de aliaj?
Am gasit la cineva un set de 4 jante de alaj pe 15' , iar pe ele mai scrie ceva....71/2J x 16H2, si nu stiu ce inseamna , si daca se potrivesc pe Logan.Nu stiu exact daca la ele o sa am nevoie si de prezoane, pentru ca ele nu au.
Multumescreal power..... diesel power by
Comment
-
ai pm: 7 1/2 latime, J profil acrosare anvelopa, 16 raza (deci rotile nu-s pe 15), H profilul jantei, 2 ar fi teoretic numarul de prezoane, desi mi se pare ciudat...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment