Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut,

Uite si niste poze.Poate acel 2 reprezinta cele 2 gauri de la ,,cuiele'' de centrare.
    Attached Files
    Last edited by Seba; 21 October 2009, 15:09.
    real power..... diesel power by

Comment

• Salut ,am vazut si eu jantele Dotz Brands Hatch ,cred ca ar da bine ca si aspect pe logan,pun si poza modelului chiar pe 15, problema am vazut ca ar fi la offset(cred ca e tot acelasi cu E.T.) e de 38, la logan stiu trebuie de 35.Merge bine si cel de 38?dimensiunea jantei e 6,5x15.Multumesc
      Attached Files

Comment

• daca ai prezoane 4x100 si inel de centarre de 60, merg. cu cat e offsetul mai mic, cu atat iese roata mai in afara.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• care e offsetul rotilor de origine ? aliaj si tabla

Comment

• @tomu: 43 si 38, parca. tabla 38, aliaj tip sinaia, 42-43. nu mai retin exact, cert e ca alea de alu fac masina mai "roaba", adica ecartamentul puntilor scade cu cca 1cm.
            @cosmindan: masoara diametrul jantelor cu ruleta, daca au peste 40cm, sunt roti de 16, nu de 15. 2-ul chiar nu stiu de la ce vine...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Vreti jante doar de fitza? Astea clar asta sunt:
              235/40 17 pe jante 10x17 ET25
              Este posibil ca acest domeniu să fie de vânzare!

Nebun baiatu asta, inainte de asta avea niste jante de 18 dar de latime ceva mai normala...
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• si ii mai trage masina
                are bine rau si buza aia de la spoiler , la noi nu gasim asa ceva ?

Comment

• Jantele alea imi adus aminte de pimp my ride nu arata rau dar daca ar fi niste jante cu spite in Y parca ar da mai bine

Comment

• La un model in genul asta ma refer,jantele lui arata cam brute nefinisate,dar aici apare si problema gusturilor.
                    Attached Files

Comment

• Salut am si eu o intrebare legata de jante, jantele Keskin sunt jante de calitate? (stiu ca sunt germane)rezista bine in timp ?dimensiunea modelului ce ma intereseaza e 7jx15 ET 35 ,atasez si o poza(vorbesc de jante noi),sau daca aveti alte recomandari mai bune si sa arate in genu ,la un pret de aprox 1500lei/set .Multumesc si Sarbatori fericite tuturor!
                      Attached Files

Comment

• mai este un model de jante originale de logan da nustiu cum le spune

uite despre aste vb:
                        Last edited by andrei_hd; 14 February 2010, 00:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• n-am stat sa citesc tot threadul dar...cred k in cinci ani de la cumpararea acelor jenti...va schimbati voi loganul pe altceva, sau o sa apara alt gen de jenti si le schimbati...;)..respect.
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• [IMG]C:\Documents and Settings\Andrei\My Documents[/IMG] acesta este modelul

http://194.88.148.122/41/4c/98/e0/Da...n-2-283718.jpg scz asta este
                            Last edited by andrei_hd; 14 February 2010, 00:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @andrei_hd..daca te uiti atent este modelul sinaia...postul 15,pag.1;)..este acelasi
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• dar de jantele de pe stepway ce ziceti ? seamana cu alea de pe *** X5

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google