dap chiar sunt3
Jante doar de fitze??
Collapse
X
-
vezi sa nu iei nush ce copturi de jante...am vazut numeroase masini cu jante alessio de pe care se cojeste intr-o veselie, parerea mea e ca merita jantele oz, sunt printre cele mai bune din lume, daca tot ie jante ia ceva de calitate nu toate jegurile
Comment
-
despre wolfrace ce parere aveti? Cica CMS-urile ar fi cele mai proaste dupa CMS vin ALessio , eu am pe breakul meu (dacia1310) din 97 CMS si de vreo-2 ani au inceput sa se cojeasca deci ma declar multumit , in iarna am dat cu 80la ora(intr-un drift) cu jeanta spate in bordura bordura sa ciobit janta sa indoit ma asteptam sa crape dar nu...
sigpic
Comment
-
Eu am unele de pe vapor cred... dar sunt destul de misto ,cel putin mie imi plac!Attached Files
Comment
-
Originally posted by ddurata medie de utilizare fiind de aproximativ 5 ani[/COLOR] .
Intrebarea mea: De ce doar 5 ani?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
D-fens nu am zis ca-s multumit dar nici nu pot sa zic ca sunt nemultumit...
cel putin cand am luat masina aucm 7ani de la tata m-am dus sa-i echilibrez toate rotile , ca taicamiu nu tine cont de astea si s-au cam chinuit baietii cu ele...
una dintre ele a fost sparta si lipita intr-un service specializata , iar una am strambat-o am intrat lateral in drift la 80 la ora si am rupt puntea spate iar janta sa strambat si jeanta asta lovita a inceput sa se decojeasca rau...
sigpic
Comment
-
sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment