Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dap chiar sunt3

sigpic

Comment

vezi sa nu iei nush ce copturi de jante...am vazut numeroase masini cu jante alessio de pe care se cojeste intr-o veselie, parerea mea e ca merita jantele oz, sunt printre cele mai bune din lume, daca tot ie jante ia ceva de calitate nu toate jegurile

Comment

despre wolfrace ce parere aveti? Cica CMS-urile ar fi cele mai proaste dupa CMS vin ALessio , eu am pe breakul meu (dacia1310) din 97 CMS si de vreo-2 ani au inceput sa se cojeasca deci ma declar multumit , in iarna am dat cu 80la ora(intr-un drift) cu jeanta spate in bordura bordura sa ciobit janta sa indoit ma asteptam sa crape dar nu...

sigpic

Comment

Eu am CMS luate din metro de 2ani jumate,si sunt ca noi,am avut grija sa nu le lovesc,am mers aproape 70000 cu ele.Trebuiesc curatate mereu cu solutie pt. jenti, daca lasi sa se stranga mizeria pe ele le cureti greu.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

citi toli au jantele de la dacia?

Comment

15inchi parca nu toli

sigpic

Comment

tol(tzol)=inch pe romaneste
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu stiam...
                  pan la urma ce parere aveti domne de jentile de la wolfrace???

sigpic

Comment

sonikel sunt bune si woolfrace...da poti sa te uiti si pe la rial ca au si aia modele frumoase.

Comment

Eu am unele de pe vapor cred... dar sunt destul de misto ,cel putin mie imi plac!
                      Attached Files

Comment

Originally posted by d
                        durata medie de utilizare fiind de aproximativ 5 ani[/COLOR] .

Intrebarea mea: De ce doar 5 ani?
                        O carutza de bani doar pt 5 ani...unde mai pui ca poate ai ghinion si dupa 2-3 ani se mai si cojesc...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si crezi cas jenti care iti dau mai mult de 5ani ) si nu cred ca oz-urile se cojesc... eu am cms-uri de 10ani pe masina adica din 97 si dabia vara asta au incepu sa se cojeasca una pe spate ca am strambato...

sigpic

Comment

N-am zis de oz,am vorbit la modul general.Dar daca zici ca tu ai de 10 ani cms si esti multumit,mi-am mai schimbat parerea.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

D-fens nu am zis ca-s multumit dar nici nu pot sa zic ca sunt nemultumit...
                              cel putin cand am luat masina aucm 7ani de la tata m-am dus sa-i echilibrez toate rotile , ca taicamiu nu tine cont de astea si s-au cam chinuit baietii cu ele...
                              una dintre ele a fost sparta si lipita intr-un service specializata , iar una am strambat-o am intrat lateral in drift la 80 la ora si am rupt puntea spate iar janta sa strambat si jeanta asta lovita a inceput sa se decojeasca rau...

sigpic

Comment

Attached Files
                                sigpic
                                astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google