Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dar daca se modifica diametrul rotii (diametrul luat cu tot cu anvelopa) indicatorul nu va mai arata corect viteza (oricum nu o arata) dar se va decalibra si mai tare, ca nu mai faci aceeasi distanta la o rotatie completa a rotii, cum se poate rezolva asta?
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

cauti sa fie la fel,adica daca iei janta mai mare ,pui talon mai mic,si cauti sa fie aproximativ egal diametrul rotii before si after...sunt niste calculatoare pe net care iti zic exact...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pt cine intreba de latime: pe 7j intra la fix 205, asa am eu
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Salut,

Stie cineva de vanzare jante de tabla pt. Logan?

Mersi

Comment

Originally posted by golanu
            Mah, eu nu prea cred, mi se pare mai normal ca o anvelopa sa poata sta putin mai presata, dar sa fie forte care sa o indeparteze si sa o dezlipeasca de janta, asa nu cred ca merge

Am luat la rand toate linkurile de pe aici cu firme care au jante, si pana la urma cred ca niste jante de tabla 7jx15 sunt in regula pt anvelope de 205... acu nu stiu foarte sigur ce sa zic, mai astept cate o parere.

Pana la urma imi scot loganashu la un ceai fierbinte sa ne mai gandim seara buna tuturor.
            Incearca si aici http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html

Comment

Cine ami recomanda niste jante de aliaj care sa mearga cu cauciucurile stock si sa se incadreze in aprox 100E ( de precizat ca ami plac cu multe spite)

Comment

Ceva de genu .... cei 2 posesori a masinilor din poze pot sa-mi spuna pretul si modeul jantelor?
                Attached Files

Comment

am vazut pe un logan niste spinere super tari mi a placut adevarul e ca schimba mult aspectul unei masini jantele

Comment

Spinnere pe masina de 10 000e? Adica toate patru rotile fac cit toata masina? asta chiar ca e de ris...

@blaze2k nici una din variante nu se incadreaza in bugetul tau
                    _

sigpic

Comment

Vreau o recomandare de jenti la pret de bun simt in jur de 100E felia .....

Comment

vezi ce gasesti pe la Wolfrace, KM, sau de ce nu, Toora Competizione pe 15" , albe, la 99e bucata (cele de pe cupa logan)
                        _

sigpic

Comment

Sunt bune cauciucurile standard care le am pe ele?

Comment

ce credeti ca sar potrivi mai bine pe un gry perla !?
                            si cum vi se par dezenturile fata de wolfrace ... dezent au TUV ... wr nu !

multumesc !
                            Attached Files
                            LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                            LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

parerea mea e ca oz-urile si iti zic si dece dar sa nu se supete nimeni niste jenti ca ultimele 2modele arata penibil acum depinde si pe cati inchi le pui , dece arata penibil ptr ca loganu are tamburi foarte mici si discurile mici , si o janta ``goala`` cu spite putine arta urat ca te uiti la roata si vezi tot ce pe sub masina...

sigpic

Comment

am inteles .... multumesc frumos !
                                stau si ma gandesc ca vor treb echilibrate ... si astea de la oz ... is negre ... plumbii or sa iasa tare tare in evidenta !
                                LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                                LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google