Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de pret nu zice nimeni nimic, acolo vad 250.000 E
    la naiba, asta e ca faza cu victoria beckham si vibratoru ei cu diamante, unii efectiv mor de foame si unii isi baga diamante in pasarica

Comment

• nu "unii" bre, se zice "unele", ca nu cred ca exista UNII care sa aibe pasarica
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• mda, asa e, probabil am vrut sa zic "unii baga diamante in pasarica" asa e corect

Comment

• @shokaliptiku - vezi ca dezent f sunt 303 lei pe 15". am vazut la popescu pe un logan visiniu si dau bine. eu tot din alea vreau sa imi pun cand imi vine masina. ma gandeam si la borbet cf, arata destul de bine dar nu prea stiu mare lucru de acest borbet. daca stiti ceva de calitate, chestii din astea va rog sa spuneti. sunt un pic mai ieftine decat dezenturile si au un design destul de classic. gen supernova!
          Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

• Multam !
            nici borbeturile nus slabe calitativ , in comparatie cu dezent !
            LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
            LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Am si eu o intrebare(poate sa mai pus ), ce parere aveti despre jantele wolfrace?(ca si calitate)in special wolfrace black yammato,care au buza din stainless stell(asa zice pe site la ei)!!
              mersi
              sigpic

Comment

• Intrebare : Daca i-mi vopsesc jentile stock de tabla in ALB pe masina rosie ma fac de cacao???

Comment

• Pai acuma depinde,ar fi mai faina daca ai incerca ceva modificari "virtual" adica fa o poza din lateral la masina(fara capace,sa se vada jantele),asa mai de departe si modifico cu photoshopu in alb si ai sa vezi cum da !
                  parerea mea, sincer nu ar da calumea :P
                  PS: acuma daca tie o sa-ti placa si esti convins ca arata bine si nu iti pasa de nimeni,nu te opreste nimeni sa nu le faci albe
                  sigpic

Comment

• Vreau sa stiu, daca se poate, ce dimensiuni au jantele de logan?

Comment

• @florin6234: R 15' (inch), J 6,5, distanta intre prezoane 4 x 100, inel (gaura aia din centru) de 60 mm.
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Jante 16" - 4x100 - Kerscher Carmona

a auzit cineva de acest tip de jante? Ce imi puteti spune? Se merita 330 euro toate 4? Sunt folosite dar arata bine

multumesc
                        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Am auzit eu. Sunt unele din preferatele mele, le-am vazut o singura data pe un urs si sunt mort dupa ele ( aveau interiorul negru ) ... Cred ca ar arata criminal pe un Logan, mai ales daca e coborat cu H&R-uri

Comment

• Vreau sami comdan si eu acest model ? Ce ziceti ? http://www.cartuning.ro/jante/bbs/co_polish.htm

Comment

• Daca exista in 4x100 ... Go 4 it ... Sunt foarte tari daca mergi pe un look agresiv, dar clean gen Evolution.

Comment

• Am gasit jante albe de la wolfrace...Ce parere aveti ?
                                PS , am uitat sa va zic ca fac din masina mea o replica logan cup.
                                Unele care imi plac mult sunt cele de la oz racing...Dar din pacate nu am buget de asa ceva
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google