If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
de pret nu zice nimeni nimic, acolo vad 250.000 E
la naiba, asta e ca faza cu victoria beckham si vibratoru ei cu diamante, unii efectiv mor de foame si unii isi baga diamante in pasarica
@shokaliptiku - vezi ca dezent f sunt 303 lei pe 15". am vazut la popescu pe un logan visiniu si dau bine. eu tot din alea vreau sa imi pun cand imi vine masina. ma gandeam si la borbet cf, arata destul de bine dar nu prea stiu mare lucru de acest borbet. daca stiti ceva de calitate, chestii din astea va rog sa spuneti. sunt un pic mai ieftine decat dezenturile si au un design destul de classic. gen supernova!
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Am si eu o intrebare(poate sa mai pus ), ce parere aveti despre jantele wolfrace?(ca si calitate)in special wolfrace black yammato,care au buza din stainless stell(asa zice pe site la ei)!!
mersi
Pai acuma depinde,ar fi mai faina daca ai incerca ceva modificari "virtual" adica fa o poza din lateral la masina(fara capace,sa se vada jantele),asa mai de departe si modifico cu photoshopu in alb si ai sa vezi cum da !
parerea mea, sincer nu ar da calumea :P
PS: acuma daca tie o sa-ti placa si esti convins ca arata bine si nu iti pasa de nimeni,nu te opreste nimeni sa nu le faci albe
Am auzit eu. Sunt unele din preferatele mele, le-am vazut o singura data pe un urs si sunt mort dupa ele ( aveau interiorul negru ) ... Cred ca ar arata criminal pe un Logan, mai ales daca e coborat cu H&R-uri
Am gasit jante albe de la wolfrace...Ce parere aveti ?
PS , am uitat sa va zic ca fac din masina mea o replica logan cup.
Unele care imi plac mult sunt cele de la oz racing...Dar din pacate nu am buget de asa ceva
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment