Toora alea de pe loganul de cupa nu iti plac?Toora competizione parca...Costa undeva la 99 euro+TVA
Jante doar de fitze??
Collapse
X
-
Originally posted by andreea13 View PostCrisitXp ai de unde procura asa ceva...Da`mi si link , nu ma lasa cu ochi`n soare.
SilviuB , si eu imi zic sa strang.....Da imi trebui si mancare si imbracat...Nu pot sa ma rup de lume asa..Cu una cu 2. Atata pot.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Acum are doar speedline nu mai importa toora ca sa terminat stocul
silviule oz toora sau speedline au cam acelasi design la cele albe diferente ff micitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
-
Originally posted by andreea13 View PostAm gasit jante albe de la wolfrace...Ce parere aveti ?
PS , am uitat sa va zic ca fac din masina mea o replica logan cup.
Unele care imi plac mult sunt cele de la oz racing...Dar din pacate nu am buget de asa ceva
ce model sunt alea wolfrace si unde si la ce pret le-ai gasit..arata bine de tot...seamana perfect cu superturismo de la oz..mai putin la gaurile pt prezoane...dar imi plac...0.9 tce SL plus
Comment
Comment