Jante doar de fitze??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toora alea de pe loganul de cupa nu iti plac?Toora competizione parca...Costa undeva la 99 euro+TVA
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu zic strange bani si ia OZ-uri ... Mai rabda putin, putina vointa pentru ceva mai bun :> ... Si cauta OZ Superturismo WRC.

Comment

• CrisitXp ai de unde procura asa ceva...Da`mi si link , nu ma lasa cu ochi`n soare.
        SilviuB , si eu imi zic sa strang.....Da imi trebui si mancare si imbracat...Nu pot sa ma rup de lume asa..Cu una cu 2. Atata pot.

Comment

• Yo Zic Ca O Sa Castigi De La Aspect Pana La Consum !!!sa Stai Departe De Borduri Ca Astea Nu Se Indreapta Cu Ciocanu Ca Alea De Tabla !!!!! (fara Belele )

Comment

• Originally posted by andreea13 View Post
            CrisitXp ai de unde procura asa ceva...Da`mi si link , nu ma lasa cu ochi`n soare.
            SilviuB , si eu imi zic sa strang.....Da imi trebui si mancare si imbracat...Nu pot sa ma rup de lume asa..Cu una cu 2. Atata pot.
            Grigorescu vindea asa ceva.Incearca sa cauti un nr de contact la firma lui, mach1 motorsport
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Acum are doar speedline nu mai importa toora ca sa terminat stocul
              silviule oz toora sau speedline au cam acelasi design la cele albe diferente ff mici
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Site-ul mach 1 e in constructie
                asta e..Asteptam.

Comment

• Da telefon la informatii si cauta mach1 service si acolo cere numarul de la motorsport
                  speedline sunt tot 99 + tva
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• va puneti jante de aliaj si pe spate aveti tamburi?mai ganditi-va.numai aspect nu mai este ala.

Comment

• Daca vopsesti tamburul negru eu zic ca nu are nimic si arata bine.

Comment

• Originally posted by alecs55 View Post
                        va puneti jante de aliaj si pe spate aveti tamburi?mai ganditi-va.numai aspect nu mai este ala.
                        si ce`ai vrea..sa raman cu jantele de tabla ca arata urat pe tambur ?
                        cate masina au jante si tambur pe spate ? ( exclus logan)

Comment

• din cate am vazut multe ...... opel ,chevrolet,ford .....nu imi mai aduc aminte ;) si da daca le vopsesti in negru arata misto ;)

Comment

• ma, daca va place voua e suficient.mie nu mi-a placut deloc pe nici o masina aspectul pe care il da.
                            Last edited by alecs55; 14 December 2008, 23:10.

Comment

• adevaru` e ca decat sa se vada tamburu` , mai bine sa fie janta de tabla sau capacu` oribil.

Comment

• Originally posted by andreea13 View Post
                                Am gasit jante albe de la wolfrace...Ce parere aveti ?
                                PS , am uitat sa va zic ca fac din masina mea o replica logan cup.
                                Unele care imi plac mult sunt cele de la oz racing...Dar din pacate nu am buget de asa ceva

ce model sunt alea wolfrace si unde si la ce pret le-ai gasit..arata bine de tot...seamana perfect cu superturismo de la oz..mai putin la gaurile pt prezoane...dar imi plac...
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google