Jante De 15 Cu Anvelope Mai Late?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante De 15 Cu Anvelope Mai Late?

Salutare! As vrea sa achizionez in vara o pereche de jante. Acuma nu stiu daca pe 15 sau 16. In schimb vreau sa va intreb daca se pot pune pe jante de 15 anvelope de 205/50 R15, 205/55 R15 sau 205/60 R15. Ce latime trebuie sa aiba janta ca sa earga astfel de anvelope?
    Last edited by zevzec; 12 February 2009, 18:06.

pe 15" cred ca iti merg toate dimensiuniile enumerate de tine.pe 16" nu stiu exact!

Comment

pe jantele de 15 merg urmatoarele:

185/65, 190/60, 195/55. cineva spunea ca a avut pe masina 195/60
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Merg si 205/50/15 si 205/55/15

Comment

Eu unu am 205/55/15. Deci merge!
          Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

pune o poza de aproape ca sa vad cum arata te rog
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by zevzec View Post
              Salutare! As vrea sa achizionez in vara o pereche de jante. Acuma nu stiu daca pe 15 sau 16. In schimb vreau sa va intreb daca se pot pune pe jante de 15 anvelope de 205/50 R15, 205/55 R15 sau 205/60 R15. Ce latime trebuie sa aiba janta ca sa earga astfel de anvelope?
              Uite aici o metoda de calcul (fata de cele stock, bagi ce vrei sa pui si vezi ce iese).
              Mie mi-ar palce foarte mult 205/50 R15
              Mai mici in diametru, automat mai ferma la acceleratie (asta e pt mine).
              In rest nu tre' sa-ti faci probeleme de latime, merg toate.

Comment

da-ne metoda de calcul, ca nu apare nimic. Poate gaseste cineva si animatie, sa vedem diferenta dintre 50 si 55 la gume la 205

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                  Uite aici o metoda de calcul (fata de cele stock, bagi ce vrei sa pui si vezi ce iese).
                  Mie mi-ar palce foarte mult 205/50 R15
                  Mai mici in diametru, automat mai ferma la acceleratie (asta e pt mine).
                  In rest nu tre' sa-ti faci probeleme de latime, merg toate.
                  Da, dar cu 205/50 R15 cred ca ar arata cam ciudat putin... rotile mici la diametru si mici la balonaj (nu stiu daca asa ii zice ), e chestia aia cu 50). Ar arata mai bine pe un 55-60, faza e ca vor fi mai late, si pt mine asta schimba totul
                  Daca are cineva o poza cu anvelope pe masina de 205/50-55-60 R15 e super.. sa imi dau/ne dam seama cum arata

Comment

domnilor, folositi cu incredere "search". s-a tot discutat despre alte anvelope/jante pe logan de nici nu mai stiu cate ori. ce facem? deschidem topic pt fiecare cu aceeasi intrebare? va rog sa continuati aici sau aici. multumesc
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Opss.. Imi cer scuze, da am dat search si n-am gasit. Scuze

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
                        da-ne metoda de calcul, ca nu apare nimic. Poate gaseste cineva si animatie, sa vedem diferenta dintre 50 si 55 la gume la 205
                        Scuze ( e cu animatie)

PS: Seba nu poti sa iei de aici si sa lipesti dincolo (unu e inchis si pe celalat nu s-a mai discutat de 2 sapt nimic).

Comment

asta il inchidem, ca nu stiu pe care o sa mutati discutia. oricum acolo se discuta acelasi lucru, deci nu pierde nimeni nimic daca aici inchidem taraba
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google