Salutare! As vrea sa achizionez in vara o pereche de jante. Acuma nu stiu daca pe 15 sau 16. In schimb vreau sa va intreb daca se pot pune pe jante de 15 anvelope de 205/50 R15, 205/55 R15 sau 205/60 R15. Ce latime trebuie sa aiba janta ca sa earga astfel de anvelope?
Jante De 15 Cu Anvelope Mai Late?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by zevzec View PostSalutare! As vrea sa achizionez in vara o pereche de jante. Acuma nu stiu daca pe 15 sau 16. In schimb vreau sa va intreb daca se pot pune pe jante de 15 anvelope de 205/50 R15, 205/55 R15 sau 205/60 R15. Ce latime trebuie sa aiba janta ca sa earga astfel de anvelope?
Mie mi-ar palce foarte mult 205/50 R15
Mai mici in diametru, automat mai ferma la acceleratie (asta e pt mine).
In rest nu tre' sa-ti faci probeleme de latime, merg toate.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostUite aici o metoda de calcul (fata de cele stock, bagi ce vrei sa pui si vezi ce iese).
Mie mi-ar palce foarte mult 205/50 R15
Mai mici in diametru, automat mai ferma la acceleratie (asta e pt mine).
In rest nu tre' sa-ti faci probeleme de latime, merg toate.
Daca are cineva o poza cu anvelope pe masina de 205/50-55-60 R15 e super.. sa imi dau/ne dam seama cum arata
Comment
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postda-ne metoda de calcul, ca nu apare nimic. Poate gaseste cineva si animatie, sa vedem diferenta dintre 50 si 55 la gume la 205
PS: Seba nu poti sa iei de aici si sa lipesti dincolo (unu e inchis si pe celalat nu s-a mai discutat de 2 sapt nimic).
Comment
Comment