daca inainte a fost stock, 186/65r15 si acum are 195/50r15, are diferenta mare intre cb si realitate. adica la 110 pe ceas, un 95 real e de asteptat. consumul va fi mai mare cu aprox 10% fata de cat ai avut, pastrand stilul de mers. iti recomand un pinion de-a 5-a de dizal daca vrei sa ramai la dimensiunea asta de gume. eu am aceeasi dimensiune de gume, pinion de dizal si merge ca inainte. ce pierzi din gume recuperezi din tr a 5-a. in restul treptelor de viteza, insa, ai pierdere de 8-9% din viteza fata de 185/65r15 si cam tot atat in plus la consum.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by luckyonro View PostMi-a dat cineva un cauciuc Pireli 185/65 R15 H nerulat iar la data fabricatiei scrie 1205. Merita sa iau inca unul nou? Cel vechi mai prezinta siguranta in exploatare avind in vedere ca este vechi dar nu a fost rulat? Caracteristicile cauciucului mau incantat si as vrea sa mai iau unul sa le pun pe fata iar pe spate sa iau unele mai ieftine ( de este criza) ?
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostLa 6 ani vechime, depinde unde a stat la pastrare. Pirelli de care, ca poate nici nu se mai fabrica modelul? Daca o pui pe masina si o mai tii si tu ceva ani daca nu faci km multi, o sa ajungi sa ai pe masina o guma veche de 9-10 ani. Nu-i prea mult? Nu gandi doar in prezent, acum merge, dar in timp, eu n-as vrea sa am asa ceva pe masina.
Comment
-
Doar la pret sunt bune. Atat!
Daca vrei ceva bun alege din gama premium, adica Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental sau Bridgestone (fara Pirelli).
L.E. aaaa le-ai cumparat deja... O sa vezi...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
6 brand-uri de anvelope sunt cotate "cele mai dintre stele" si sunt alea pe care le-am enumerat mai sus.
Am auzit si am citit numai de rau despre Pirelli, de aia am zis "fara". Doar Pirelli P Zero se pare ca sunt reusite, in rest... "sunt bune da' nu prea".sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@Wr3tch- Motrio am eu pe spate, pe fata ContiEco3. Masina a fost echipata initial cu Michelin pe care le-am schimbat anul trecut; erau fabricate prin toamna lui 2005. Cum bine a zis VITRIOL, ideal e sa-ti iei gume de marca, dar daca n-ai bani, macar ia unele noi.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment