If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
UG8 fiind mai nou aparute pe piata, nu cred ca le-a utilizat cineva.
M A4 sunt excelente, am 4 masini la munca echipate cu asa ceva.
Mai e si varianta ContiWinterContactTM TS 830.
Will the Goodyear UltraGrip 8 suit your car? Find the best tyre for your car read 58 reviews for the Goodyear UltraGrip 8 and compare to other Winter tyres at tyre reviews
Will the Michelin Alpin A4 suit your car? Find the best tyre for your car read 53 reviews for the Michelin Alpin A4 and compare to other Winter tyres at tyre reviews
eu am anvelope all season si sunt foarte multumit de ele
Ca poate sunt facaturi sau resapate nu stiu oricum sunt mult mai bune decit barum-urile din fabrica.
Sunt Nexen N2000 profil V .coreea de sud dot4909 am deja 7000 km cu ele.
Pe pagina de profil arata ca sunt de vara nicidecum all season ...dar au inscriptiile M+S si pictogramele alea pe ele...deci sunt legal
Cea ce mi se pare contra lor este doar profilul ...deoarece avand profil V si vrei sa treci pe profil normal trebuie schimbate toate 4 ...in opinia mea.
@X@by, a fost explicat de multe ori in "romaneste" pe forumul asta cum se citeste DOT-ul de pe anvelope, da un search pe ungureste daca nu ai gasit nimic relevant in romana...
Nu fi cretin doar ca sunt maghiar ca inteleg foarte bine pe romana. In legatura cu anvelopele chiar nu stiam si nu am cautat pe forum. Asta este sectiunea de anvelope nu? Ii asa de greu sa raspunzi omului?
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
ca tot venii vorba de DOT, am vazut acum ca sunt in vanzare multe anvelope de iarna fabricate in 2010. se pare ca s-au dotat baietii de anul trecut cu stocuri de cauciucuri iar acum le vand la un pret mai mare la cine nu cunoaste insemnele DOT, si sunt destui sa stiti.
Nu fi cretin doar ca sunt maghiar ca inteleg foarte bine pe romana. In legatura cu anvelopele chiar nu stiam si nu am cautat pe forum. Asta este sectiunea de anvelope nu? Ii asa de greu sa raspunzi omului?
Adica tu sa nu depui efortul sa cauti ceva ce sigur s-a scris dar altcineva sa depuna efortul sa-ti raspunda.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
ca tot venii vorba de DOT, am vazut acum ca sunt in vanzare multe anvelope de iarna fabricate in 2010. se pare ca s-au dotat baietii de anul trecut cu stocuri de cauciucuri iar acum le vand la un pret mai mare la cine nu cunoaste insemnele DOT, si sunt destui sa stiti.
pai ce sa faca cu ele daca sunt de anul trecut le scot la vanzare.
da, dar eu unu daca tot imi iau cauciucuri noi, macar sa le iau fabricatie 2011, probabil ca as lua si din 2010 dar numai daca ar fi vreo reducere ceva.
Anvelopele mele de iarna doua au DOT 2411 iar celelalte doua au DOT 2911, dar macar sunt produse ambele in 2011 si sunt perechi, cand am dat comanda i-am zis clar aluia la telefon ca daca nu sunt fabricate in 2011 i le trimit inapoi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment