Eu le-as alege pe cele mai ieftine, chiar daca nu au o calitate prea buna. La cat merge tata cu masina, nu se merita sa dea banii pe cauciucuri performante. O intrebare am si eu. Trebuie neaparat sa avem cauciucuri de iarna si pe fata si pe spate??
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca numai dintre aceste poti alege, eu as opta pentru BFGoodrich.
Eu personal mi-am luat dintre modelele ieftine, Debica Frigo2, inca anul trecut. Am bagat deja un sezon rece in ele si sunt foarte ok.Au costat 205RON/buc cu tot cu montaj.
Comment
-
M-am uiat la uzura anvelopelor si am observat ca roata dreapta fata este uzata putin mai mult pe "umarul" exterior, adica partea aia din cauciuc care este indreptata inspre exterioare. Ce inseamna asta? ca imi calca putin inclinat spre interior roata?
Comment
-
Dupa ce pun anvelopele de iarna ma duc direct la geometrie, anvelopele astea sunt deja compromise, 2 din ele chiar deformate, cea cu pricina este una din cele deformate. Am facut geometria cam acum jumatate de an si stiu ca inainte unghiul de fuga era prea deschis, poate si asta sa fi cauzat uzura neuniforma? De data asta la geometrie am sa ma duc la Dacia sau daca imi recomanda cineva alt atelier. In caz ca unghiul de cadere nu este bun am inteles ca exista niste suruburi de reglare?
Comment
-
eu mi-am luat de anu trecut 4 anvelope Reiken cu garantie 3 de la auto soft bucuresti.
1000 lei cu montaj, echilibrat si azot.
am vrut sa imi iau debica frigo 2 dar nu mai aveau pe stoc si cum aveam nevoie urgent m-am ales cu reiken si sunt multumit.
singura chestie importanta sa aibe jenti proprii.
Comment
-
Am vazut si eu ofeta, chiar ma gandeam ca o sa se imbulzeasca lumea, dar se imbulzesc cei care ori nu stiu ce inseamna anvelope resapate ori atat le permite bugetul. Eu zic mai bine SH in stare buna decat resapate si pentru buget tot mai bine iesi cu sh.
Comment
Comment