Pune Dunlop pe spate, cica acolo tre' sa stea alea mai bune!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
k-ule ,m-am spart de ras cu asta pana acum
cunoaste cel mai bine toate anvelopele de pe piata, topuri, nebunii, alea alea, stie care sunt cele mai indicate anvelope de zapada, gheata, polei, marci, subdiviziuni ale marilor producatori, ce mai, mare scula! Dar asta a fost maximul, habar n-are cat face 2+2 dar el rezolva integrale
"daca poti sa argumentezi te cred. la ce folosesc pe spate?! "Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by samy0388 View Postiar ai aparut ma gulie ?
de unde stii tu ca tre sa ai anvelope mai bune pe fata decat pe spate ?
ce faci cu aderenta in minus de pe puntea spate ? o pui bine in garduri ?
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postdaca poti sa argumentezi te cred. la ce folosesc pe spate?!
Daca tot recomanzi montarea lor pe fata, cum crezi ca te putem intoarce noi din drum si sa te convingem ca nu'i a buna?
Cel mai bine, intra pe site'ul unui producator, Michelin de exemplu, ca aia iti plac tie, documenteaza'te si apoi mai treci pe aici si intreaba de noi.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
B997NDL
Ca sa intelegi mai clar, fa un test un pic mai extrem: mergi cu 2 gume de iarna pe fata si cu 2 de VARA pe spate, pe un drum cu zapada sau gheata. Sa ne spui impresiile dupa aia. Mai ales pe coborare.
De aia, cand ai 2 anvelope mai bune de iarna, se pun pe puntea spate. Daca-ti fuge spatele pe un drum alunecos, ai pus-o de mamaliga, cu greu mai tii masina pe drum. Daca esti si in panta, pe coborare, o sa ajungi cel mai probabil in sant.
Ai sa vezi ca pe spate anvelopele au rolul lor, nu doar sa se-nvarta odata cu janta.
Comment
-
Comment