Originally posted by lord_wader
View Post
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
da ,da ,la temperaturi mici sunt foarte utile,si demonstrat stiintific,cu acte-n regula de la un institut de renume in domeniu,iar rezultatele lui au fost publicate inclusiv in m.o. al Romaniei,si pe net,etc.,etc.
si uite asa au reusit din nou sa ne isterizeze.
istoria se repeta,nu in cazul anvelopelor,asa in general(cu trusa sanitara va mai aduceti aminte de obligativitatea ei cu ani in urma?,alta isterie.)
prostii pot avea si tanc pe zapada,ca tot vor omori oameni la o adica.
cine a fost constient si le-a luat cu ani in urma,fara a fi obligati,iar asta cu termenul s-a dus.
Comment
-
Originally posted by chitziman View Postam facut azi o geometrie...am atasat o foto cu info de pe spate..nea caisa a zis ca merge si asa..
Eu am sesizat deja o uzura anormala la roata dr spate, reclamata inca din primul an, sunt acoperit.
La momentul potrivit, voi actiona cum voi crede eu ca e mai bine.
Tu sesiseaza problema, telefonic la Dacia. Ulterior, vei face ce crezi tu ca e necesar.
Comment
-
@COS.T: cu "setul legislativ" (inclusiv trusa sanitara) a fost magaria si mai mare: atunci s-a spus ca trebuie neaparat sa fie "omologate", iar singurele omologate in Romania, erau cele facute de firma d-lui Cocos (Vespa sau nushcumpisici ii spune). Nici cele omologate in EU nu erau acceptate. S-au dat amenzi pe chestia asta si a fost scandal, dupa aia au intors-o. Dar efectul s-a produs: cati dintre voi aveti pachetul asta cumparat de la Elena Udrea? Eu am.Last edited by ParuLuScorilo; 2 November 2011, 13:00.
Comment
-
parerea mea e ca nu vor fi prea multe amenzi date, pana si ultimul junghi are anvelope de iarna, s-au speriat romanii in ultimul hal ca vai domne e amenda mare, nu risca nici dreacu sa plece cu anvelope de varaLast edited by 827sam; 2 November 2011, 14:11.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostLa Carrefour, Bridgestone au fost 2 zile 345-20% reducere= 276 lei/bucata. Cred ca 276<329. Ce folos ca la Dacia se pune lista de preturi si nu au marfa sau o vand la alte preturi decat cele din lista?
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostO sa fie cea mai contestabila amenda, constatarea prezentei ghetei sau a poleiului pe carosabil poate fi subiectiva... in oras n-au ce sa-mi faca decat daca-s troienele cat masina.
Trebuie vazut contextul legii. Toate amenzile se fac venit la bugetele locale... Boc va transmite primariilor un mesaj "discret"... Nu va mai plangeti ca nu primiti bani de la guvern... Cum stati cu incasarile de taxe si amenzi? Iesiti pe strada si aplicati legea... nu stati cu mana intinsa la guvern. Si vor fi destule administratii locale, care vor intelege ca daca nu alearga dupa bani, nu vor avea bani de salarii...
Cat priveste "discutabila" gheata, zapada, polei, cu o camera de filmat sau un aparat foto - cu care se fotografieaza si masina si anvelopele si drumul - nu prea o sa aveti ce sa contestati.
E si foarte mult folclor... din pacate. O sa vedeti ca atunci cand se doreste aplicarea legii, o sa stea tupeul in gat oricarui smecher...
Comment
-
In USA nici vedetele/smecherii nu fac galagie. Ca petrec noaptea la puscarie.
Mai stiti ceva de fecioru' d-nei senator Placinta? Ala calca oamenii cu masina pe trotuar, da-i inainte, da-i inapoi, ca nu statea victima la calcat. E si filmata scena, nu stiu ce dovezi mai trebuie. Jalnic.
Comment
Comment