da, intr-adevar sunt michelin energy e3a , tot prastii din astea vreau sa-mi cumpar!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
odata ce respecti indicatia de pe cauciuc cu INSIDE/OUTSIDE nu mai are nicio importanta unde montezi anvelopa, stanga, dreapta, important e sa pastreze asimetria, la anvelopele ce au sageata care directioneaza rotatia cauciucului nu le poti muta de pe stanga pe dreapta fara a fi dejantateDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Samy, iti dau ca exemplu, BF Goodrich Profiler 2, folosite pe masina personala.
Sunt anvelope simetrice unidirectionale, cu sageata pe lateralul lor, indicand sensul de rotatie.
Fiind simetrice, se pot muta de pe stanga pe dreapta, fara a fi dejantate.Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostSamy, iti dau ca exemplu, BF Goodrich Profiler 2, folosite pe masina personala.
Sunt anvelope simetrice unidirectionale, cu sageata pe lateralul lor, indicand sensul de rotatie.
Fiind simetrice, se pot muta de pe stanga pe dreapta, fara a fi dejantate.
Comment
-
daca e directional urmezi indicatia sagetii sensului de rulare, fapt in care nu poti muta cauciucul de pe stanga pe dreapta fara a dejanta, pentru ca nu mai respecti directia de "invarteala" a cauciuculuidaca e directional si-l muti cu tot cu janta schimbi sensul de rulare. intai ganditi...
Sau repeti ce zice el?
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostSamy, iti dau ca exemplu, BF Goodrich Profiler 2, folosite pe masina personala.
Fiind simetrice, se pot muta de pe stanga pe dreapta, fara a fi dejantate.
o sa`mi trebuiasca 4 gume de vara noi si nu stiu ce sa aleg.
90% cred ca`mi iau yokohama parada2 , dar intreb si pentru alte marci.
Comment
-
Cate pagini de discutii si insulte pentru o "problema" simpla si logica. Nu trebuie sa fii geniu sa iti dai seama daca pot fi mutate anvelopele de pe o parte pe alta, daca trebuie dejantate sau daca e imposibil in functie de caracteristici (simetrice, asimetrice, cu sens de rotatie, etc). Sunteti culmea.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Misto site-ul , am vazut ca preturile pentru dunlop-urile din link variaza intre 250 si 280 ron buc. , nu pare mult , la ce indica in tabel.
yokohama sare de 300 ron , din ce m`am uitat asa la repezeala pe site-uri.
dupa sarbatori , o sa caut sa`mi iau , poate gasesc si reduceri ca le iau iarna
Comment
Comment