If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inca nu este mediatizat dar anvelopele de iarna Motrio au probleme de calitate.Am auzit din sursa sigura ca deja 2 masini echipate cu astfel de anvelope au fost avariate in urma exploziei anvelopei.Au inceput sa faca studii si analize si nu isi explica cu s-a rupt cauciucul astfel incat sa explodeze.
Nu fac antireclama ca nu am nici un interes.
uite aici ce se spunea...
deci krisalp 2 sunt bine cotate pe orice site. acum trebuie sa mergi cu toate ca sa-ti cumperi anvelope?! pt asta exista review-uri
Last edited by B997NDL; 22 November 2011, 02:23.
Reason: Automerged Doublepost
Daca eu veneam cu o luna in urma si spuneam ca am firma de taxi si am montat la toate masinile, Michelin-uri si Dunlop-uri, si ce sa vezi, toate au explodat si toate masinile s-ar fi rasturnat, tu ai fi pus botul? Adica nu stiu... asa faci tu diferenta intre anvelope? Ca a venit cineva (nu stii exact cine) si a scris ca "hau-hau"?
Ti-ai mai fi luat Michelin-uri daca ai fi citit ce am scris eu?
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
nu e numai parerea mea. am vazut destule comentarii aici destul de critice la adresa motrio. si in general pretul reflecta totusi calitatea.
daca dacia a taiat costurile si au scos motorizarile de pe portbagaj si cam in acelasi timp au scos barumurile care erau stoc si au inceput sa puna motrio nu cred ca au tintit anvelopele de cea mai buna calitate.
Will the Kleber Krisalp HP2 suit your car? Find the best tyre for your car read 15 reviews for the Kleber Krisalp HP2 and compare to other Winter tyres at tyre reviews
iar motrio nici nu exista aici, in review-uri. si vad ca sunt cam toate...
...pana la prima zapada cauciucurile se tocesc inutil ... .....................
Pe jumatate adevarat.
Si eu am amanat sa pun gumele de iarna pana nu vad ca da neaua
Dar nu e ok asa.
Gumele de iarna se tocesc mai pronuntat daca se merge vara cu ele, resp la temperaturi mai ridicate.
Iarna, cu sau fara zapada ruleaza ok, pentru asta sunt facute, nu musai numai pt zapada, ci pt anotimpul rece.
E diferenta considerabila de aderenta pe uscat la 5-7 grC intre o anvelopa de iarna si una de vara.
Are dreptate Octavian.De unde si pana unde ati auzit voi prostiile astea?
Anvelopele de iarna sunt pentru sezonul rece,nu neaparat zapada.In alte tari unde nu ninge deloc aia nu isi mai monteaza anvelope de iarna?
Anvelopele de vara la 5-6 grade isi pierd din proprietati.Deja te duci saniuta cu ele.E vorba doar cand sunt temperaturi prea mari de genul 15 grade.Atunci poti sa zici ca iti strici cauciucurile.
Mi-am montat azi rotile de iarna, 2 x Michelin Alpin A4 pe fata si 2 x Hankook IceBear 604 pe spate.
Impresii
- silentioase, nu huruie, nu fac urat
- directia merge mai usor (Energy E3A aveam de vara, ~65000 km, uzate aproape de martor)
- parca e si ceva mai confortabila, adica absoarbe mai bine denivelarile mici
- aderenta foarte buna, am incercat-o pe niste viraje si pe franare si se comporta bine.
Ramane sa vad cum se comporta pe zapada. Jantele sunt de tabla, made in Ukraina.
CataFOF are dreptate. La alea de iarna mergi numai pe crampoane (cubuletele care constituie calea de rulare) pe cand alea de vara au cale de rulare continua.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment