Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai in principiu, cand vine frigu' apar si ofertele, dar se vor epuiza repede stocurile din supermarketuri.
De preferat sa mergi la magazine de specialitate, numai cu anvelope, de multe ori la achizitionarea a 4 bucati poti castiga o reducere.
Comment
-
Mergi si vezi, ce ai de pierdut? La mine la servici masinile au dunlop si nu au avut iarna trecuta nici o problema. Eu mi le-am luat de la un depozit de anvelope si au montajul inclus in pretul de achizitie, nu le-am montat inca, o sa le montez cand se face mai frig.
Comment
-
Salut! Azi mi-am facut nitel timp si m-am dus sa-mi pun rotile de iarna. Ma rog, poate prea devreme, dar asta e...Baietii de la service mi-au zis ca prezoanele de la jantele de aliaj sunt conice si ca nu le garanteaza pentru jante de tabla!!! La dealer n-au momentan prezoane pentru jante de tabla , am gasit la un alt magazin, dar tot conice sunt! Doar ca "surubul" are capul plin...Are cineva idee , este vreo diferenta mare? Pot circula cu prezoanele de la jantele de aliaj? Multumesc anticipat!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Din cate stiu tot conice sunt si la jantele de tabla, deci eu zic ca merg tot alea.
Comment
Comment