Anvelopele de iarna se comporta bine si la temperaturi mici,nu-i nevoie sa ninga sau sa fie polei.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
compari mere cu pere,
invata sa compari lucruri de acelasi nivel,
ia zi, un michelin E3A este mai zgomotos la rulare decat un alpin a4 ?
in momentul in care compari low cost cu premium, la orice categorie e normal sa existe diferente, exceptiile care confirma regula !Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
si crezi ca un energy saver ar fi mai silentios ca un alpin 4? eu sincer ma indoiesc. am vrut sa vad si am mers putin si cu geamul deschis si nu se aude nimic cu alpinurile. in primul rand e si cauciucul mult mai moale iar suprafata de rulare e mai mica decat la cele de vara, tocmai datorita profilului.
Comment
-
K , nu e adevarat, te contrazic !!! n-ai dreptate, nu de alta, dar ca sa fiu in trend si sa neg afirmatiile aduse de oricine, vezi pe nedele
ON : structura mai moale a anvelopei de iarna si striatiile in sine aduc un zgomot mai mare la rulare, daca nu vrei sunet mergi cu slickuri sau cu provile in V trecute de martorul de uzura !Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
ce crampoane?! poate vorbesti de alea cu tinte.Attached Files
Comment
-
normal ca daca mergi pe zapada scartaie sub roti dar acum pe asfalt nu se aude nimic. macar daca as gasi si pt vara anvelope asa silentioase. cand am plecat de la vulcanizare am crezut ca am probleme la motor pt ca zgomotul barumurilor se suprapunea peste cel al motorului care nici el nu e silentios, fiind dci. dar cu astea aveam senzatia ca nu mai e masina cu care venisem
Comment
-
vorbim degeaba. tu crezi ce vrei. eu am mers si cu unele si cu altele. barum de vara huruia si la 30 km/h si sunt data in review-uri ca silentioase. si cu asta inchei ca n-am chef sa ma contrazic vesnic. poti sa crezi ce vrei. nu stiu ce anvelope ai de iarna dar ale mele sunt silentioase.
Comment
Comment