Pai asa cred si eu,Andrei! Multumesc tuturor!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mi-am luat gume de iarna la tanculet...
In sfarsit am reusit... Mi-am luat 4bucati dunlop winter sport M3 185/65/15 la 780ron 4bucati cu tot cu ecovaloare mai ramane sa le montez...
sigpic
Comment
-
Sa le stapanesti sanatos Mama Omida, apropos: Monteaza-le cand va da zapada, evita sa le rulezi pe asfalt uscat prea mult timp ca le uzezi prematur.Am vazut in vara masini cu cauciucuri de iarna..Nu-i inteleg pe oamenii aia..In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da tot e o disputa
aici la ct oricum zapda e maxim 5zile... Rolul cauciucului e de la 10grade celsius in jos... Ptr ca cele de vara devin tari si nu mai au aderenta asa buna... Deci nu e vorba doar de zapada e vorba de temperaturi eu unu asa stiu... O sa aman cat pot montaju... Doar ca nu am unde sa le tin :d acum le am in masina noroc cu foliile
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by gusi View PostNu mai inteleg nimic! Am vazut la doua Loganuri cu jenti de tabla aceleasi prezoane ca ale mele. Sa-mi fi zis aia de la service ca sunt diferite, doar ca sa ma duc sa le cumpar?!
Comment
-
@sorin_pss- Salut Sorin! Da, am vazut ca este o diferenta, dar nu inteleg de ce si la unele din cele cu jante tabla stock, si aliaj stock, sunt aceleasi prezoane! Probabil sa fi venit in diverse loturi, la fabrica? S-a folosit un lot la toate jantele(aliaj+tabla), dupa aia altele...Sa-i pupe...Cine stim noi!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostDa tot e o disputa
aici la ct oricum zapda e maxim 5zile... Rolul cauciucului e de la 10grade celsius in jos... Ptr ca cele de vara devin tari si nu mai au aderenta asa buna... Deci nu e vorba doar de zapada e vorba de temperaturi eu unu asa stiu... O sa aman cat pot montaju... Doar ca nu am unde sa le tin :d acum le am in masina noroc cu foliile
Comment
-
Pe varianta de echipare KISS a loganului meu, am anvelope Michelin Energy, iar dupa ce m-am "holbat" pe net am vazut ca sunt de vara.
Propbabil e cam tarziu, dar va rog sa-mi recomandati 4 anvelope de iarna si 4 jenti de otel si de unde sa le iau.
Eu ma gandeam sa iau tot Michelin, dar merg pe mana voastra si iau ce-i mai bun pentru Logan.
Comment
-
Pt Gusi si altii pe care-i intereseaza despre prezoane!
In privinta prezoanelor pot sa-ti spun ca stiu pe un unchi care avea jante de aliaj si cand le-a schimbat cu jante de tabla, a uitat sa le spuna celor de la atelier sa schimbe si prezoanele.
Cum prezoanele celor de aliaj sunt mai lungi ca cele pt tabla, i-au strans prezoanele pana la capat si i-au gaurit etrierul pe spate si i s-a blocat frana, de a umblat prin service si a mai cheltuit bani cu gramada.
deci sfatul meu e sa faci rost de prezoane potrivite pt jante.
Siguranta ta conteaza!
Mircea
Comment
Comment