If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vasile, e destul sa opreasca cu 10m mai devreme decat tine si e suficient ca el sa nu ajunga in sant. vorbim de santul ipotetic in care tu ai putea ajunge chiar mergand cu 20km/h unde el merge cu 30km/h. sau de bivolul care traverseaza fara sa te vada, dintre masini, iar ala sa-l atinga si tu sa-l spulberi. daca nu vrei sa accepti realitatea, e strict problema ta.
Ai drepatate Seba, e stricit problema mea, ipotetic multi au ajuns in santuri cu sau fara cauciucuri de iarna... practic eu nu am ajuns in santuri, ipotetic sunt norocos,practic am spulberat odata un bivol (betivan) iarna, teoria (legea) mi-a dat dreptate.
@Pacco, iti dau anticipat o inghetata gratis daca vrei, ca sa te "racoresti" un pic...
Daca e sa dai de dracu dai de un cui ruginit in fundul #.14zdei... daca , daca...
Will the Yokohama C Drive suit your car? Find the best tyre for your car read 45 reviews for the Yokohama C Drive and compare to other Premium Comfort tyres at tyre reviews
foloseste cineva anvelopele astea ? le am gasit la pret foarte bun si parca le as lua 214 / bucata
am mai gasit Conti Eco Contact 3 la 233 / bucata de astea sunt foare multumit ca aderenta
dimensiune standard da. nu ma mai complic cu balarii
Conti au aderenta mai mult decat multumitoare. arhisuficient as zice. tata le are de 4 ani si 40.000 km si prind ca in prima zi si nu sunt crapate sau imbatranite
allesandro - pai nu vroiai tu fratele meu dimensiune de 205/balarii/R15 ? te-ai razgandit ?
in principiu ori te apuci de modificat astfel incat sa ramai la greutatea initiala a ansamblului janta/cauciuc ori ramai la dimensiunea standard, de preferat cu niste jante aftermarket, cel putin teoretic, mai usoare decat cele OEM
zilele astea am simtit si eu franele pe un van, e altceva fata de discurile mele pline de pe berlina
dar nu ma plang nici de alea, la comportament normal, nu ramai fara frane nici la munte
fi serios, ca nu omologheaza astia altceva inafara de 195 65 r15, care si alea, puse pe jantele stock arata a hidosenie, cu ceva mai lat dau mai bine, dar deja ingreunezi masina la franare, la accelerare si consuma si mai mult ? pentru ce ? nu ajuta prea mult centimetrul ala de latime ...
Am pus o frana brusca pe la 130 la ora, pe fata Pirelli si pe spate Matador, iarna ambele, mi-a fugit spatele destul de naspa dar s-a redresat cand am luat picioru de pe frana.
Nu recomand viteze mai mari de 100 cu gume de iarna.
Esti glumet doar , vrei sa merg pe autostrada cu 90km/h doar pentru ca ai testat tu frana si ceva nu a iesit bine?
Apropo de asta,,eu ma mir/intreb cum am putut merge ieri cu 160/170 la ora ( viteza de croaziera) pe A2 cu gume de iarna!?
Si apropo de ce zice Crull,,deaia mergeau toti pe A 2 cu 90/100 la ora,ca au vazut postul lui Dan si s-au speriat
Ps,,cu anvelopele astea de iarna la acele viteze am avut consum de 9,3 %,,of fi bine o fi rau ?
Last edited by Ivan Marian; 5 December 2011, 12:04.
Nu prea e de ras.....comportamentul masinii este radical schimbat cu pneurile de iarna...schimbat in rau! La logan am michelin si e ok dar pe masina de la servici am niste pirreli destul de moi care fac masina sa danseze ca naiba....mergeti voi cu 250 cu astea de iarna ca e bine rau!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment