Am avut o intreaga discutie cu cei de-acolo.Ieri erau 240 de lei,azi 214.Am stornat factura si le-am achitat cu pretul de astazi.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
da, vin sa-l plimb pe Niki si pe vitriol si poate atunci cred si ei
stie cineva ce user are gagica asta cu sandero? ca as vrea s-o plimb si pe ea
Comment
-
Salut baieti.Am si eu o intrebare la voi,daca am 4 cauciucuri si toate difera intre ele este vreo problema? au aceeasi marime din talon numai ca difera marcile! Ma refer la politie,o sa zica ceva?Renault 21 GTD 1986 380.000KM 2068CMC
Dacia Logan 1.4MPI 2008 65.000KM
Comment
-
io zic ca poti sa pui pe stanga de vara si numai pe dreapta de iarna, ca partea dreapta poate iesi mai in decor, in vreme ce partea stanga a automobilului merge mai mult spre axul drumului care este mai uscat ...
PS: legea spune ca tre sa ai pe fiecare punte in parte acelasi profil de anvelopa. poti avea cate 2 bucati fata-spate, dar cate 4 diferite e deja o prostieDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
De asta am si intrebat! era vorba de 4 de iarna...dar asta gasesc,eu am nevoie de anvelope pe 13 si foarte greu gasesc..si gasisem 4 bucati cu profil 6mm numai ca toate diferite...iar noi nu are rost sa iau pentru masina asta pentru ca o sa o mai tin probabil un an..Renault 21 GTD 1986 380.000KM 2068CMC
Dacia Logan 1.4MPI 2008 65.000KM
Comment
Comment