Daca pretul nu e o problema, iti recomand astea
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shakar View PostAnvelope premium la limita superioara a bugetului - Michelin Alpin A4, GoodYear UG8, Dunlop Winter 3D/4D. Anvelope cu raport pret/calitate foarte bun - Debica Frigo 2, BF Goodrich G Force Winter. Ai de unde alege.
Mersi de sfaturi.
mersi... 90% raman la astea.
Celelalte variante de luat in calcul raman Dunlop si Michelinsigpic
Comment
-
As alege intre UG8 si A4, care le-as gasi mai ieftin. De ce nu 3D ? Imi place mai mult design-ul profilului la celelalte, astea fiind probabil cele mai bune 3 anvelope pe dimensiunea asta nu gasesc alt criteriu ).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
@ sinx: cauta aici si fa-ti o idee si despre goodrich
Looking for new tyres? Tyre reviews has unbias information for hundreds of tyres, along with group tyre test results and tyre data
asa si kleberurile sint destul de bune si au pret mic vad- 230 pe al doilea link dat de tine. sunt tot de michelin facute
Comment
-
Pana la urma am ramas pe ce ai recomandat tu, respectiv GoodYear UltraGrip 8. Culmea am trimis 1-2 mailuri si am negociat cu ei pretul pentru anvelopele astea la 280 de lei cu ecotaxa si transport inclus in afara Bucurestiului. Sper sa fie cea mai buna alegere. Anvelopele Michelin A4 le scoteam undeva la 260-270 de lei dar parca suna mai bine GoodYearsigpic
Comment
-
si eu zic tot la fel. Good year Ug8 sunt mai bune decat alpin a4. si ca off, m-am uitat la cauciucurile de iarna ale unui prieten si sunt fabricate in vest germany . dot nu era pe ele dar va puteti inchipui....Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by leutzul View PostDot-ul il gasesti pe interiorul cauciucului. Daca il cauti cu anvelopele montate pe autoturism nu poti sa-l vezi.
si care e interiorul la anvelopele simetrice-unidirectionale?!
n-are nicio logica sa-l puna pe interior. oi fi montat tu gresit anvelopele.
Comment
-
Inscriptiile sunt asemanatoare pe interiorul cauciucului si pe exterior. Dot-ul este doar pe interior daca au fost montate bine cauciucurile.
Am observat asta la mine si am verificat cand am ajutat la montarea cauciucurilor pe alta masina(a cumnatului meu).
La anvelopele simetrice-unidirectionale nu mai conteaza care este interiorul si exteriorul.Last edited by leutzul; 15 December 2011, 13:55.
Comment
Comment