Ia-ti-le pe toate 4, nu te zgarci. O faci barca daca schimbi numai fata, o sa fuga de cur ca un motostivuitor. Nu vrei sa conduci carucioare de billa pe gheata, dar, ma rog, treaba ta
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Seba View PostIa-ti-le pe toate 4, nu te zgarci. O faci barca daca schimbi numai fata, o sa fuga de cur ca un motostivuitor. Nu vrei sa conduci carucioare de billa pe gheata, dar, ma rog, treaba ta
Comment
-
Continentalurile pe care (inca) le mai am nu m-au dezamagit asta iarna, nici pe gheata si nici pe zapada. Am trecut si muntele (Lepsa - Ojdula) pe zapada de 30-40 cm si a fost ok, din punctul meu de vedere.
Oricum, nici nu poti avea pretentii sa aiba aceleasi proprietati cu cele de iarna... Dar fac fata cu brio.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostTin sa va avertizez ca, contar mitului, anvelopele cu profilul cel mai bun se pun pe SPATE nu pe fata
Comment
-
Producatorii de anvelope recomanda sa pui pe spate cauciucul cu profilul bun in orice situatie!Ca sa iesi din zapada se folosesc lanturile daca ai tractiune fata...Una peste alta, cel mai indicat e sa ai toate 4 cauciucurile cu acelasi profil si de acelasi tip sau marcaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Am vazut la carrefour anvelope Dayton oferta 3 plus 1 gratis ce parere aveti intrati la catalog ca is prezentate acolo http://www.carrefour.ro/ astept parerile voastre!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by constantinp View PostCati km poti mergi cu cauciucurile de iarna? Asa in medie. Le poti folosi vreo 3-4 ierni ca timp?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Recunosc, nu am citit toate paginile topic-ului, imi cer scuze daca cumva s-a raspuns deja la intrebarea care nu-mi da pace...
Care sunt cele mai siletioase cauciucuri de iarna din experienta voastra? (evident sa aiba si performante ok) Sunt nevoit sa schimb Kormoranele cu altceva si asta e primul meu criteriu...
Comment
-
Din experienta spun ca am mers cu Debica Frigo, Matador mp56, vredestein snowtrac 2. In prezent merg cu dunlop wintersport m3 si nu se comparara cu niciuna din cele de mai sus. Dunlop-urile pot spune ca nu m-au dezamagit in nici o situatie, si zgomotul e mai redus fata de cele de mai sus.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment