subscriu pentru BFG g-force winter - initial am fost sceptic cu privire la profilul unit pe centrul al anvelopei insa dupa o discutie cu cineva care a folosit acest tip m-am hotarat sa le cumpar , s-au dovedit a avea calitati excelente (si in plus faptul ca au zgomot redus la rulare) . Pentru vara , anul trecut am cumparat Vredestein Hi Trac , cu profil unidirectional , care , de asemenea , s-au dovedit a avea calitati deosebite , mai ales pe carosabil ud ( aderenta , imprastierea apei , deplasare laterala si franare , zgomot la rulaj )
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ba nu. dupa prima lege ar fi fost obligatorii cele de iarna pana pe 01 martie. dupa a doua lege erau obligatorii doar pe carosabil acoperit cu zapada sau polei...
asa ca ... in week-end eu voi pune rotile de vara (daca nu va mai ninge pana atunci)
http://www.4 tuning.ro/legislatie-auto/anvelopele-de-iarna-au-devenit-obligatorii-este-oficial-9596.html
scapati de pauza dintre 4 si tun...Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
eu am pus gumele de vara de 2 saptamani ...
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostEu mai astept ca dimineata e inca polei de la zapada topita ziua. Probabil saptamana urmatoare.
Comment
Comment