Se pare ca multi au discutat pe aici degeaba si au explicat legea, termenul si conditiile de aplicare. Mai ales ca avem sursa de informare oficiala patru tuning ... ce rost are ca unii sa dea citate din lege si sa o explice?
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by slim_daddy40 View Postdeci daca dau astazi cauciucurile jos..este legal? ca si data ma refer excludem o viitoare zapada in bucuresti facuta cu HAARPDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Isi mai aduce cineva aminte de treaba aia cu "temperaturi sub 7 grade"? Eu le voi schimba in momentul in care temperaturile vor trece de 7 grade si vor ramane peste aceasta temperatura inclusiv seara. Vad ca avem parte de 1-2 zile mai calduroase dupa care iar scad temperaturile, nu ar trebui sa ne gandim la anvelope de vara inca.
Comment
-
.nu ar trebui sa ne gandim la anvelope de vara inca
Vor sa tina anvelopele alea de iarna vreo 10 ani pe logan si eventual sa le lase mostenire copiilor si nepotilor ca sa aiba si ei ce toci. Loganul poate sa curga rugina din el pana atunci,,dar daca are anvelope de iarna ""NOI"" de acu 10 ani e foarte bine
Ps...sa revina pasarile calatoare mai intai.Last edited by Ivan Marian; 8 March 2012, 12:01.
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postsunt curios ce varsta ai tu. ca de soferii dastia ca tine sunt satul, chiar si la varsta mea
eu stiu cum erau iernile si pe vremea lui ceausescu. cand aveam 21 mai aveam de "facut" 3 ani de comunism.Last edited by B997NDL; 8 March 2012, 17:28.
Comment
Comment