Tigar ca sunt facute sub licenta Michelin!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by fascu_ady View Postastazi am dat comanda pentru 4 anvelope good year ultra grip 7+, 240 lei/bucata, sper sa isi faca treaba si sa fiu multumit de ele.
Comment
-
Originally posted by fascu_ady View Postastazi am dat comanda pentru 4 anvelope good year ultra grip 7+, 240 lei/bucata, sper sa isi faca treaba si sa fiu multumit de ele.Last edited by Revulsin; 5 November 2009, 23:20.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostEu nu zic ca sunt bune dar am vazut pe multe masini aceasta marca dar de debica figo ce parere aveti?
Debica frigo 2 nu stiu cum sunt.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
sunt bune debica si multa lume am vazut ca le cumpara ... la fel si tigar si eu am zis ca vreau sa imi iau doua gume de iarna .. acum vedem ce va fii , goodyear , michelin , dunlop orice numa sa fie de iarna , pe spate raman cu dealea de varaIts just a car ...
Comment
-
@detail
@revulsin
va multumesc de parere, le-am montat pe masina de cateva zile, sunt multumit de alegerea facuta dar astept vremea mai nefavorabila sa le testez mai bine; nu le folosesc vara pentru ca am separat jante de aliaj cu niste toyo proxes t1r pe 205/55/15 care acum sunt puse la loc sigur.
Comment
-
mi-am luat azi doua caucicuri semperit 185/65/15 M+S(din cate stiu all season) , pretul nu are rost ca le-am luat second .. nu stiti sunt bune ? adica isi fac treaba cat de cat ?
@ cezar , am ceva cheltuieli acum revizie la masina schimburi si cealalta masina tre sa o intretin umpic poate imi voi cumpara oricum imi place cu gume de vara pe spate ca ma intorc usor si e mult mai distractiv , anul trecut am umblat cu gume de vara si iarna (MONTANA) si nu am avut probleme ... surprinzator isi faceau datoria binisor pt calitatea lor .. si fata de kormoran cred ca is mai buneIts just a car ...
Comment
-
in pitesti, pe vestita strada dumbravei unde sunt tot felul de piese auto.erau 140 lei si m-am mai targuit sa imi mai lase din pret,si am batut palma pentru 550 lei.acum sper sa fie bune, din ce mi-au zis cei de la service unde le-am montat, cica astea sunt special de iarna si debica frigo ar fi all-seasons.
Comment
Comment