Atunci cand da prima zapada, in zona unde locuieste fiecare. dai fuguta la vulcanizare, si faci rocada. Pentru cei ce au deja un alt rand de roti complete pregatite, este mult mai simplu , si cred ca si le schimba singuri.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gumele de iarna e bine sa le schimbam nu doar la prima zapada.la temperaturi sub 10'c sunt bune.cauciucul e mai moale si franezi mai bine chiar si pe uscat cand e frig.
eu ma gandesc in noembrie sa le pun.am jante de tabla pe alea de iarna si vara astea de alu.
acum nici eu nu am studiat exact treaba asta doar din auzite.unii la vulcanizari spun sa nu treci de 20'c cu alea de iarna ca atunci se uzeaza prematur.
astea stas de pe logan am vazut din experienta ca la frig se intaresc deci spatiul de franare creste.
Comment
-
Am avut 2 ani cauciucuri Debita Navigator 2 - all season pe DSN si s-au cumportat foarte bine pe zapada, polei si uscat (nu si pe ploaie). Cred ca e un compromis de luat in calcul daca trebuie sa schimbi cauciucurile pe masina, dar daca sunt bune cele de pe masina, indicat este sa cumperi de iarna , cel putin pe rotile tractoare.Dacia Logan ABS+, 1.6MPI
Comment
-
Eu am alta intrebare, cat de late pot fi pneurile care sa intre si sa si vireze masina? mi s-a parut ca am vazut de 205/65 R??? prin bucuresti, si arata foarte bine, dar as dori si alte pareri.
MersiDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by golanuEu am alta intrebare, cat de late pot fi pneurile care sa intre si sa si vireze masina? mi s-a parut ca am vazut de 205/65 R??? prin bucuresti, si arata foarte bine, dar as dori si alte pareri.
Mersi
Comment
-
Originally posted by crististreuleacorect mareom, cu cit mai inguste rotile, cu atit mai bine iarna pe zapada.
parca am vazut pe ceva logane si jante de 14", aveau capace doar pe prezoane. dar nu sint sigur.
atentie la jante de 14" e posibil sa nu va intre pe fata de etrierul de frina!
explicatii mai exacte despre detaliile unei roti.
Comment
Comment