Acum 2 ani erau mult mai putine.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
e bine sa pastrezi diametrul total al rotii echivalent originalului, adica 62.15 cm pentru a nu influenta kilometrajul, acceleratia masinii, franele si dinamica; dimensiune compatibila fara mare diferenta ar fi 205 50 R17, poti incerca si cu 205 55 r17 dar deja sunt cam mari si cu siguranta va arata urat
joaca-te aici cu dimensiunile http://www.anvelopeweb.ro/help/dimensiuniDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Din pacate am luat un holsurub in pneul kormoron de pe dreapta spate....am fost la vulcanizare si angajatul de acolo (avind bautura in cap) a zis ca nu se mai pepiceste pneul si a pus un sunur....cineva mi-a zis ca e periculos sa merg cu sunur deoarece exista riscul de explozie....Este adevarat???? E mai indicat sa iau un Kormoron la sh decit sa ma mai duc la vulcanizare?
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostCe anvelope pentru vara , recomandati ?
Fac referire la Nakang NS2 , Yokohama Parada 2 , BF Goodrich G-Force Profiler , Vredestein Sportrac 3 ."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
@juann: Nu se întâmplă nimic dacă mergi cu acel şnur în cauciuc, atâta timp cât ţine bine presiunea e ok.
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostCe anvelope pentru vara , recomandati ?
Fac referire la Nakang NS2 , Yokohama Parada 2 , BF Goodrich G-Force Profiler , Vredestein Sportrac 3 .
Nakang e low-cost
BF e ceva mai mediu
Ceilalti face anvelope mai bunicele.
Totusi, sunt la aceleasi preturi?
Comment
Comment