le-ai luat deja"vechi de 1 an" ...ar fi fost bine sa cauti ceva mai "proaspat"! dar na`....asta e!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Razvy View PostNDL-ule, Rotex am folosit pe batrana dacie si folosesc ai mei pe golf, sunt facute de michelin.
Eu folosesc Vredestein pt vara si urmeaza sa le schimb si pe cele de iarna. Am avut pirelli snow sport si am fost multumit de ele. Acum am niste porcarii de la continental, habar nu am ce model si vreau sa le schimb cu vredestein. Nu am folosit pana acum vredestein de iarna, acum le voi incerca. Daca nu imi convin, trec inapoi la pirelli
Crede-ma ca am folosit destule marci si doar de unele am fost multumit.
Originally posted by mr.K View PostSi ADAC ce voiati sa scoata pe primul loc, Michelin?
Oricum, la 185/65/15 clasamentele pot arata altfel.
OAMTC si TCS. cred ca poti cauta orice top.
Comment
-
Nici pe austrieci si pe elvetieni nu-i crezi ? la fel era si cel al lor.
Dupa mine, peste Michelin si Conti e Goodyear Ultragrip. Strict subiectiv bineinteles, si nu pe Logan, ci o dimensiune mai mare a anvelopelor.
Comment
-
Multumesc de raspuns
Din ce am citit anterior am vazut ca pretul era peste 200 de lei pe cauciuc in trecut, de aceea am zis ca e ok ca pret. Oricum nu am Carrefour in oras
Intradevar, am pus un prieten ce lucreaza la selgros sa se uite pe marcaj, apare MS cu ”munte si fulg”, deci este de iarna si cu DOT 3713.
Multumesc de lamuririLast edited by gogoloius; 31 October 2013, 17:21.
Comment
-
-
Mi-a intrat un holzsurub in pneu marka kormoron...am fost la vulcanizare si l-a scos iar gaura resepectiva a fost astupata cu un sunur. Problema e ca a inceput sa se dezumfle iar....imi scade la 1.2 bar.
E mai recomandat un petic decit un sunur?
Comment
Comment