Daca Enrique Iglesias poa' sa poarte maieu si fes, de ce n-ar merge si cauciucurile de iarna, vara?
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am avut o singura experienta cu anvelope all-season... le-am folosit exact 4 sezoane, adica 2 ani... 2 de iarna, unul de vara, iar in al doilea de vara m-am dus pe risc, nu prea mai aveau carne pe ele... Se duce foarte repede carnea de pe astea all-season, eu am avut Debica... acu' nu stiu cum or' fi cele "premium"Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
dupa notare nu prea par premium.
Originally posted by kubala7 View PostAm avut o singura experienta cu anvelope all-season... le-am folosit exact 4 sezoane, adica 2 ani... 2 de iarna, unul de vara, iar in al doilea de vara m-am dus pe risc, nu prea mai aveau carne pe ele... Se duce foarte repede carnea de pe astea all-season, eu am avut Debica... acu' nu stiu cum or' fi cele "premium"
Comment
-
pai trebuie sa fie sinceri ca sunt in uniunea europeana, nu ca ponta.
vad ca astia recomanda falken. ca fiind "the best allseason"
Comment
-
Am mai zis, urmatoarele gume de vara vor fi astea:
Stau demential de bine la toate capitolele.
Nu stiu daca au scos altii sub 67dB.
Conteaza si aspectu' asta, michelin energy saver-urile mele au 68dB si mi se par super silentioase comparativ cu 72dB cat au Dunlop-urile de iarna.
Daca in talon scrie ca am voie doar cu 88T si io pun cu 88H, care se traduce prin rezistenta la vit. mai mari (210km/h), e vreo problema?Last edited by Kojak; 16 April 2014, 22:04.
Comment
-
Am dat acum de curiozitate o cautare sumara pe gogu cu dimensiunile din configuratorul de pe site-ul ofical Dunlop (185/65/r15 88H) si la prima rasfoire n-am gasit nicaieri la noi oferta ptr. anvelopele astea, cu dimensiunile mentionate.
Oricum, cred ca sar de 310-320lei / anvelopa.Last edited by Kojak; 16 April 2014, 22:23.
Comment
Comment