Multumesc de sfat . La 185/65/15 nu ma pricep si nu am vazut "v"-uri asa ca nu stiam care sunt mai aderente, mai calitative in principiu, nu Barum Bravuris sau Kormoran K801...
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Deci fara categoriile ECO sa inteleg .
Comment
-
Cam da, orice marca ai alege scump=aderent.
uite aici viteza, http://www.pro motor. ro/masini-noi/...-12367282/pag2
si eu as merge pe continental, atat vara cat si iarna
PS:continental sportcontact 5Last edited by 827sam; 23 June 2014, 11:29.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Nu functioneaza link-ul, mai incearca odata.
La RAR oricum trebuie sa merg, o sa iau si cele 4 195/50/R15 cu mine si ma voi interesa cam cat ar costa sa le omologhez, nu ma costa nimic sa incerc...
Daca nu, 185/65/R15 BUNE...
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostMultumesc de sfat . La 185/65/15 nu ma pricep si nu am vazut "v"-uri asa ca nu stiam care sunt mai aderente, mai calitative in principiu, nu Barum Bravuris sau Kormoran K801...
Aderenta foarte buna si pe asfalt umed, pe uscat nici nu se mai pune problema.
Acum nu sunt sigur daca se mai gasesc la vreun magazin on-line, dar poti incepe cautarile.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Din cate stiu eu bfg profiler 2 si vredestein sportrac 3 pe dimensiunile loganului s-au produs pana in 2011. In vara aia am vrut eu sa optez pentru oricare din variante ai nu am mai gasit pe nicaieri.
Am luat hi-trac2 si am incetat sa mai urmaresc piata.Last edited by bad_hrc; 23 June 2014, 19:23.
Comment
-
Salutare! Am achizitionat acum o saptamana 4 anvelope 185/65/15 Barum brillantis 2 by Continental pt logan 1.5 dci.
Pret: 178.87 buc., montaj si echilibrat gratuit,
Stabilitate: Buna,
Manevrabilitate: Buna,
Distanta de franare: nu am avut nevoie sa franez brusc,
Zgomot: foarte galagioase (vuet continuu de la 40km/h parca as avea un motor V8)fata de Michelin X energy la care nu am avut nici un repros si au tinut 6 ani 90 de mii/km
Per total: 1.imi trebuie un system audio performant) 2. pentru utilizare normala si decenta sunt bune.
Am sa revin cu pareri despre ele cand o sa le scot la drum intins.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostIntra in profil pietricele si acolo raman, asta le face si mai zgomotoase.
Acu' am scapat de pietricele de cand am uzura destu de pronuntata la michelinuri.
Comment
-
Comment