If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
5 ani... deja nu mai putem vorbi de anvelope noi, ci de anvelope vechi neutilizate. Aia au golit ceva depozite de prin Vest.
Totusi 4 Dunlop SP01 daca le cumperi la 720 de lei, iese 180 de lei pe anvelopa, daca stii ca mergi in urmatorii 2 ani destui km, merita banii.
Niste Dunlop cu DOT din 09, dupa 50k in 4 ani pe masina mea, aratau inca bine din punct de vedere al imbatranirii cauciucului, erau uzate doar de la rulare.
Ieri, si-a montat un coleg pe masina doua Continental PremiumContact, DOT 2701 si 3101, ambele fiind rezerve neutilizate vreodata. Anvelope de 13 ani!!!
M-a uimit starea in care se aflau anvelopele, acestea fiind, chiar daca-i greu de crezut, impecabile, fara urma de crapaturi.
Sunt de acord, totusi, ca mai mult de doua sezoane ar fi riscant sa le foloseasca. Chiar sunt curios de evolutia lor.
Rezervele stau la intuneric in portbagaj. Razele UV si ozonul (ala produs la sudura de exemplu, nu ala de la munte) imbatranesc anvelopele, ca nu sunt vii sa se uzeze celulele.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Va salut, va cer o parere legat de alegerea unor anvelope de iarna. Bugetul fiind limitat am de ales intre:
- DAYTON DW510 190 ron
- DEBICA Frigo 2 190 ron
- GENERAL TIRE Altimax Winter Plus 205 ron
- VIKING SnowTech II 210 ron
- HANKOOK Winter I cept Rs 212 ron
- BARUM Polaris 3 220 ron
Cam asta am gasit, care cosiderati ca merita?
Multumesc
Multi iti vor spune sa alegi Debica Frigo 2, in banii aia e o alegere cat se poate de buna, cred ca e cea mai vanduta anvelopa de iarna printre posesorii de Logan.
barum nu merita 220 lei in comparatie cu un continental
ce mi-e cu 150 ron in plus ori in minus la un set de anvelope ce le vei folosi minim 4 ani fara niciun stres
eu de acolo am luat in 2011 anvelope, debica frigo2, transport gratuit, au anvelope cu dot recent
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment