Care a vazut oferta de la metro? Ceva resapate made in ro la 100 lei, garantie 2 ani, montaj si echilibrat gratuit?
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Debica Frigo la Cora sun plaza. Parca in jur de 170lei era pretu' per bucata.
DOT-uri din toti anii...din 4-5 anvelope verificate, am vazut 1212 pana la 2414, cele mai recente.
Astia scapa si de stocurile vechi si le amesteca cu alea "proaspete"...fix ca in domeniu alimentar. Nimic nu se pierde, ce expira, se da la retur (nu e cazu' anvelopelor) se amesteca cu produs proaspat (?)...si gata, il reetichetam si il bagam la raft ca proaspat
Comment
-
Astazi am aruncat anvelopele Barum Brillantis(fabricatie 2010), cu care a venit masina (erau la "semn"), la aprox 92.000 km, si am revenit la cele de iarna (Sava Eskimo S3+, care sunt la patra iarna si se prezinta foarte bine). Dupa ce am aruncat "plasticele" si am pus Sava-urile, zici ca merge pe senile masina, asa ciudata e senzatia.
La anul urmeaza sa-mi cumpar anvelope de vara (Barum Brillantis 2, sau ceva pana in 200 lei bucata).Last edited by andreyi; 25 October 2014, 19:13.
Comment
-
Conti ts850, desi pe net scriu ca sunt zgomotoase, am mers pana la 130km/h si nu e diferenta fata de nexen-urile de vara, par doar ca amortizeaza putin mai bine, si este normal, fiind mai moale compozitia cauciucului.Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment