Faţă 1,7 bar, spate 1,9 bar.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostCandva am spus ca iarna las un pic mai moi anvelopele, tocmai pentru cele subliniate mai sus. Unii au invocat probleme de fizica, etc; in general nu mergem PRIN zapada, ci PE zapada, asa ca prefer o aderenta sporita in ciuda unei oarecari rezistente la inaintare, oricum insesizabila.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Ce legatura are flancul cu aderenta? Poate sa explice cineva? Eu personal banuiesc ca un flanc moale ofera un ruliu marit si amortizare mai buna, implicit confort, un flanc tare ofera disconfort, dar un ruliu micsorat pe viraje.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Sa vezi ce misto devine masina cand treci de la runflat la pneuri normale...
Mumus, da poate, Stoicescu Aurel il cheama daca nu a murit, sta in Floreasca.
Daca a murit, va ramane sa citesti Dinamica AutovehiculelorNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
In ce sens misto, ca si confort, sau ca aderenta?
Ca tu tot ii dai ca un flanc moale asigura aderenta mai buna a pneului.
Un runflat premium ofera o aderenta foarte buna (de aia se si pun inclusiv pe masini performante), si nu putem spune ca are flanc moale, este?
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostIn ce sens misto, ca si confort, sau ca aderenta?
Ca tu tot ii dai ca un flanc moale asigura aderenta mai buna a pneului.
Un runflat premium ofera o aderenta foarte buna (de aia se si pun inclusiv pe masini performante), si nu putem spune ca are flanc moale, este?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Ce parere aveti de anvelopele Nokian Hakapeliitta? Vreau sa imi cumpar acum un set de 4 anvelope dar chiar nu stiu ce sa aleg. Nu ma tenteaza low cost gen Debica etc, nici nu vreau sa arunc banii pe geam. Am vazut ca astea au crampoane si avand in vedere ca ultima masina ( a parintiilor ) avea ceva cu crampoane ( nu mai stiu ce) am ramas setat pe asta. Ma intereseaza raportul calitate pret, nu neaparat brandul. AM sandero 0.9 tce. Sau daca imi puteti recomanda altcea echivalent cu raport pret/calitate bun.
Astea's mai scumpute, 350 ron parca anvelopa. La second hand nu as incerca...multumesc.!
Comment
Comment