Si cu tva si fără am pus.o daca e nevoie de ei :-D
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Niki View Post1.9 cu 2.1 au Loganurile din 2004-2005. Poate chiar si unele din 2006.
Comment
-
Fara senzori in functiune prin preajma, SSPPul ar trebui sa aprinda un martor de eroare nu sa urle in masina. De urlat urla daca vede presiune neconforma, asa doar te va anunta sa nu contezi pe el ca nu are info.
Faci pana, schimbi roata, roata din spate nu emite ca nu se invarte nu va continua sa urle ca ai pana, doar te anunta ca nu stie ce presiune ai pe roata X care e inlocuita de rezerva.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Cei de la service Dacia au spus ca schimband cauciucurile cu totul calculatorul nu mai vede senzorii,deci nu o sa tipe..Daca ar aparea martor in bord as suporta cateva luni..
Gata,s-au montat,nu tipa,nu e aprins in bord niciun martor!!Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostMai e o chestie.Am mers cu ele in masina.Daca le depozitez si incepe sa tipe ar fi de star trek ! )
NU tipa nici cu ele afara din masina!Cei ce aveti TPMS pe masina puteti sa puneti fara grija alte jante plus cauciucuri.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by madhorsefuzzy View PostAl meu Laureate din 2005 are 2.0 cu 2.2.
Cand s-a trecut la EURO 4 greutatea la un Laureate de 1.4 a crescut cu 100Kg.
Motivul de crestere la 2.0 cu 2.2 de la 1.9 cu 2.1 nu a fost cresterea greutatii ci dejantarea cauciucurilor in diverse teste (inclusiv celebrul test ADAC cu rasturnarea).
Originally posted by micutzu666 View PostNU tipa nici cu ele afara din masina!Cei ce aveti TPMS pe masina puteti sa puneti fara grija alte jante plus cauciucuri.
Cand vei pune rotile de vara, sa dezumfli una ca sa verifici functionarea sistemului.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment