If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eh, cine naiba citeste manualul ca sa dea jos o roata? merge si asa ce conteaza cum se aseaza janta pe butuc .
Am pus surubul cu gat fix pe jantele de tabla si no problems. Conicitatea e idem.
Last edited by einstein1984; 5 November 2014, 16:08.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Poate e un ventil mai special, fără arc, ce etanșează prin presiunea din anvelopă. Dacă montezi roata cu ventilul în sus, chit că e desumflată, ventilul tot va etanșa(fizică elementara).
Același sistem e întâlnit la camerele de bicicleta(presta/schraeder cu ventil automat).
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
@t0rquemada: La mine surubul de la aliaj are conul fix si la fel au conul fix si suruburile comandate. Atasat e surubul de la roata de aliaj, cum a venit din fabrica
Sincer, nu stiu, fiindca acesta e singurul surub ce l-am desfacut ca sa vad cum arata. Semnele pe unde ar trebui sa fie ? Pe filet ? Jantele de aliaj sunt din fabrica, asa a venit masina, nu le-am montat eu ulterior.
Da, numai ca in momentul de fata am 2 seturi pentru tabla Si acuma nu mai dau aproape 100 de euro pentru un set de aliaj. O sa vad cum se desfac, masina are deja vreo 6500 de km cu configuratia actuala de suruburi. Vad la primavara ce fac. Eventual o sa trec pe la dealer sa ii trag de maneca sa vada si ei cum se poate sa primesc masina cu suruburi pt janta de tabla cand eu am janta de aliaj. Drept e ca la preluare nici prin gand nu mi-a trecut sa verific suruburile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment